29. kolo
22.03.2014 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Levante UD 0:0

Levante dokázalo ubránit bezbrankovou remízu v Barceloně, jelikož domácí Espanyol nedokázal proměnit žádnou ze svých šancí a ani proti v závěru oslabenému soupeři nepotvrdil roli mírného favorita. Obě mužstva tak mají aktuálně sedmatřicet bodů a okupují osmé a deváté místo.

Utkání začali lépe domácí, neboť už ve druhé minutě mohl skórovat Sergio García, ale jeho hlavičku po rohovém kopu efektním zákrokem zneškodnil brankář Keylor Navas. Celkově měli hráči Espanyolu v prvním poločase poměrně velkou převahu, kterou se jim však nepodařilo přetavit do nebezpečných příležitostí. Bezmála dvacet tisíc diváku tak nesledovalo příliš pohlednou podívanou.

Na konci poločasu je však ze sedadel zvedla akce hostů. V 44. minutě se k volnému přímému kopu postavil Ivanschitz a centr rakouského reprezentanta se snažil do brány nasměrovat Rodas, nakonec ale míč prolétl těsně kolem branky bráněné Kike Casillou.

Po změněn stran se Levante zvedlo a konečně začalo pořádně kombinovat. Pohledných fotbalových akcí bylo však stále jako šafránu a dominovaly hlavně obrany. Ve 46. minutě mohl hlavou vsítit gól Barral, ale Casilla opět při standardce hostů stál na svém místě. V 66. minutě pak po Vyntrově centru na vzdálenější tyč mohl zajistit hostům vedení Casadesús. I díky dobré práci obránce Sáncheze ale míč nakonec skončil mimo branku. Horko před domácí brankou ještě pokračovalo po následném rohovém kopu, ale před Vyntrou dobře zasáhl Colotto.

V poslední desetiminutovce opět tlčili domácí, ale obrana Levante se zoufale bránila, což v 88. minutě rezultovalo v červenou kartu pro Casadesúse, jenž tvrdým zákrokem zastavil průnik Cordóby. Následná hlavička Stuaniho po přímém volném kopu letěla nad, a tak se obě mužstva nakonec rozešla bez branek.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele