5. kolo
22.09.2013 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Celta Vigo - Villarreal CF 0:0

Villarreal zůstává i po pátém kole neporažen, ve Vigu s domácí Celtou uhrál bezbrankovou remízu. Mužem zápasu byl domácí brankář Yoel, jenž hlavně v samotném závěru udržel čisté konto a bodový zisk pro svůj tým.

Žluté ponorky, které jsou v letošní sezoně nováčkem, doposud zvítězily ve třech zápasech a jednou remizovaly, a to s Realem Madrid. Vstupovaly tak do zápasu s dostatečně vysokým sebevědomím, že i tentokrát na svá skvělá vystoupení dokážou navázat. Jako první zkoušel štěstí Jonathan Pereira, ovšem ani jeden z jeho pokusů v úvodu první půle za Yoelova záda neprošel. Na druhé straně zahrozili Álex López a Santi Mina, kteří však dopadli stejně jako Pereira, a tak se do šaten šlo za bezbrankového stavu, navzdory otevřené hře z obou stran.

Po změně stran začal čím dál více přebírat iniciativu Villarreal, prostřednictvím agilního Pereiry znovu dobýval branku soupeře, ale ani v 65. minutě jej finální fáze neposlechla podle představ. Hosté poté v závěru zápasu mohutně Celtu tlačili v honbě za vyrovnáním, ale Yoel byl nepřekonatelný. Nejprve pětadvacetiletý brankář zablokoval Aquinovu ránu zblízka a hned nato si skvěle poradil i se střelou Piny.

Když si pak tři minuty před koncem na Yoelovi vylámal zuby i Herná Pérez, bylo o dělbě bodů za skóre 0:0 rozhodnuto. Villarreal je po pěti kolech na jedenácti, domácí Celta zatížila své konto body šesti.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád ,že žlutá ponorka je zpátky a to v plný parádě,, tip 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele