23. kolo
10.02.2014 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Celta Vigo - Athletic Bilbao 0:0

Athletic sice nevyhrál, ovšem přesto se mu povedlo navýšit náskok na své pronásledovatele v boji o čtvrtou příčku. V pondělní dohrávce třiadvacátého kola baskický klub remizoval na stadionu Celty Vigo 0:0.

Výsledek samotný jen odráží skvělou domácí formu Celty, která na Balaidosu zvítězila ve čtyřech z posledních pěti utkání a celkově tak zde drží neporazitelnost již od počátku listopadu. I tentokrát k prvenství neměli daleko, Athletic však uhájil čisté konto a vzdálil se pátému Villarrealu na čtyři body.

Domácí své dobré rozpoložení začali předvádět od úvodního hvizdu a byli to oni, kdo si vypracoval první šance. Santi Mina již z vnitřku pokutového území pálil po čtvrthodině vedle, Charles šest minut nato přestřelil. Brankář Athleticu Gorka Iraizoz se však nenudil, zvláště těsně před uplynutím půlhodiny hry při ráně Rafinhy z hranice šestnáctky musel ukázkově zasáhnout. V závěru první půle měl hostující gólman i trochu potřebného štěstí při ráně Charlese, která se otřela o levou tyč.

Snaha Celty ujmout se vedení nadále pokračovala i po změně stran, na což však hosté kontrovali šancemi Muniaina s Gómezem. Oba zmiňovaní ale v dobrých pozicích vůbec netrefili branku. Poslední příležitost tak přece jen padla do rukou Viga, jenže ani střídající Bermejo zblízka nedokázal ukrotit svůj hlavičkový pokus, aby nepřeletěl branku Iraizoze.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Robík

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
hradec

Celta Vigo 1:2 Athletic Bilbao

Reagovat
smazaný uživatel

Tak panstvo sa v tipe X nezmylilo. Oba manšafty behali počas prvého polčasu ako srnky (9 rohových kopov), v druhom už iba ako súčastná mládež na telocviku (2 rohy počas poslednej 10 minútovky). Celta by to na Villareale mohla ešte cítiť v nohách.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele