1. kolo
18.08.2013 21:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

CA Osasuna - Granada CF 1:2

Úspěšně do nové sezony vykročila Granada, která v napínavém zápase dokázala zvítězit v Pamploně nad Osasunou 2:1. Výhru si hosté zařídili již v první půli díky brankám El Arabiho s Yebdou. Za domácí následně snižoval Puňal, to ale bylo z jejich strany vše.

V úvodu přitom jako první zahrozila Osasuna, když Cejudův pokus z první minuty přinutil Roberta Fernándeze k brzkému zákroku. Granada kontrovala střelami těsně vedle z kopaček Beníteze a El Arabiho, ovšem skóre se měnilo až po osmatřiceti minutách. Youssef El Arabi si naběhl na Nyomův centr a usměrnil jej přízemní ranou za záda brankáře Fernándeze. V druhé minutě nastavení navíc dal druhý gól do šatny Hassan Yebda, když tentokrát centroval Benítez.

Viditelně otřesená Osasuna se nedokázala vzpamatovat ani v úvodu druhé půle a jen díky bravurnímu zákroku Fernándeze po střele El Arabiho neprohrávala brzy 0:3. Až v 57. minutě se dokázal prosadit Francisco Puňal, jenž využil odraženého míče po centru Sisiho a poslal jej z osmnácti metrů do dolního levého růžku branky.

Granada pak měla skvělou příležitost navýšit své vedení zpět na dva góly, když osm minut po brance na 1:2 zahrál Oriol ve vlastní šestnáctce rukou a rozhodčí nařídil pokutový kop. K jeho zahrání se postavil Piti, ovšem trestuhodně napálil míč přímo do Fernándeze, a tak se skóre neměnilo. Povzbuzená Osasuna se snažila zvrátit nepříznivý vývoj, ale ani Arribasův hlavičkový pokus, ani střela Sisiho ze závěrečného tlaku se neujaly, a tak svěřenci Lucase Álcaraze odjíždějí zpět na jih Španělska s cennou výhrou 2:1.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
bafpasak

2:2

Reagovat
hradec

Osasuna 0:0 Granada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele