21. kolo
28.01.2013 21:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Sevilla potvrdila zlepšení a doma rozstřílela neškodné GCF

Trápící se Sevilla dokázala na pohárové vítězství se Zaragozou navázat i v ligové soutěži a ve velice důležitém utkání zdolala jednoznačně Garanadu. Ta nyní zůstává těsně nad sestupovými příčkami a na svého protivníka ztrácí již šest bodů.

Andalusané začali s chutí a od prvního fouknutí do píšťalky si na trávníku vytvářeli značnou územní převahu. Jako první napřáhl z velké dálky Reyes, jeho pokus však Roberto zneškodnil. Vzápětí rozehrál od rohového praporku Rakitić a v pokutovém území se nejvýše vyšrouboval Fernando Navarro, do prostoru ohraničeného třemi tyčemi se mu však zacílit nepodařilo.

Jednostranná záležitost však pokračovala i nadále. Další rohový kop si vzal na starost pro změnu Reyes a přesným centrem našel hlavu Fazia, tomu ovšem překazil radost skvělým zákrokem strážce hostující branky, kulatý nesmysl se ale vrátil k mladému bekovi, ten přesto nedokázal zamířit do odkryté branky! Nadějnou šanci měl i Negredo, ale na Roberta taktéž nevyzrál - to všechno se událo za čtvrt hodiny!

Ojedinělou možnost měl na opačné straně Nyom, avšak na Juliána recept nenašel. Po půlhodině hry už se potom domácí po zásluze dočkali: Rakitić poslal do vápna další nadýchaný centr od rohového praporku a Kondogbia už bez větších problémů zavěsil - 1:0. Ještě do pauzy to akrobatickým zakončením přes hlavu zkoušel Navas, agilní křídelník ovšem narazil na skvěle reagujícího Roberta!

Pauza tempo hry znatelně uklidnila a další zajímavé momenty tak nebyly na pořadu dne. To platilo až do 71. minuty. Na počátku celé akce stála opět Rakitičova přihrávka, jež oslovila Negreda a španělský reprezentant zvýšil na 2:0. Prvně jmenovaný zakončil skvělý výkon o pár okamžiků později, kdy po dalším rohu našel na malém vápně Medela, jenž přidal třetí hřebíček do granadské rakve - 3:0. Navíc mohl ještě znovu upravit skóre Kondogbia, bývalý středopolař Lensu však hlavičkoval nepřesně.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip ef: 0? kdepak... 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele