10. kolo
04.11.2012 12:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad - Espanyol Barcelona 0:1

Espanyol slaví svou první venkovní výhru v sezoně. Katalánský celek díky brance Colotta zvítězil nad Realem Sociedad 1:0 a je na dobré cestě k vymanění ze sestupových vod. Zato Sociedad nedávnými výsledky míří přesně opačným směrem.

Po konečném hvizdu se dokonce domácí fanoušci hlasitě dožadovali rezignace trenéra Montaniera, neboť tato porážka je již čtvrtou z posledních pěti zápasů. Je však nutno dodat, že proti Espanyolu byl Sociedad lepším týmem na hřišti a jen vinou neproměněných šancí nezískal za svou snahu bodové ohodnocení. Být na hřišti nejlepší klubový střelec Antoine Griezmann, jenž trpí svalovým zraněním, možná by bylo všechno jinak.

Ovšem i bez mládežnického francouzského reprezentanta začal baskický klub svižně a přinutil Álvareze ke kvalitnímu zákroku po hlavičce Xabiho Prieta. Dalším aspirantem na pokoření brankáře Espanyolu byl Agirretxe, a to hned dvakrát. Zvláště druhý křižný pokus stál Álvareze velké úsilí, ovšem španělský gólman držel svůj celek nad vodou. Na opačné straně zahrozil García, jehož zakončení po chytře rozehraném přímém kopu však pokryl Zubikarai.

Těsně před přestávkou dal málem domácím vedení krásnou střelou Illaramendi. Jeho technicky náročný volej z první ale znovu skvěle vychytal Álvarez. I po změně stran zůstal rámec hry stejný. Domácí útočili ze všech sil, ovšem po nevýrazných pokusech Agirretxeho s Martinezem jejich hra poněkud uvadla. Espanyol toho beze zbytku využil, když proměnil svou jedinou šanci poločasu. Verdú rozehrál roh, který směřoval na Morena. Ten sice ve snaze dosáhnout na míč upadl, přesto však dokázal volný míč posunout k brance, kde čekal Colotto. Argentinec zblízka jednoduše dorazil míč do brány a připsal si svůj první gól za nový klub.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrava S. Longo, vyhraje se Interu jako Coutinho ? :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele