2. kolo
25.08.2012 19:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad - Celta Vigo 2:1

Ani drtivá porážka od Barcelony, ani nečekaný gól ve vlastní síti nerozhodil hráče Realu Sociedad, který si ze zápasu s Celtou Vigo odnáší tři body za vítězství 2:1. Mužem zápasu se stal Imanol Agirretxe, který vstřelil obě branky domácích.

Baskický tým se od první minuty utkání jednoznačně ujal taktovky a jen díky mimořádné smůle v prvním poločase nevstřelil branku. Vždyť konstrukce brány Javiho Varase zazvonila hned třikrát! Jako první zahrozil Agirretxe, jehož hlavička po Velově rohu trefila vnitřní část tyče, a dorážku pak s přispěním břevna trestuhodně zahodil Ansotegi. Po půlhodině hry to byl znovu Carlos Vela, kdo připravil perfektní příležitost pro Griezmanna, jenž tváří v tvář gólmanovi opět ztroskotal na tyčce.

Ve druhé půli se konečně probudila i Celta a hned to bylo znát. Ve 48. minutě se ocitl ve velké šanci Iago Aspas, ovšem trefil pouze dobře postaveného Claudia Brava. O minutu později už však útočník hostí vše napravil, když nesobecky přihrál De Lucasovi na první prvoligovou branku Celty Vigo po pěti letech. Vedení však hostujícímu celku vydrželo jen pět minut. Po Griezmannově skvělé práci se v pokutovém území ráznou střelou prosadil Agirretxe.

O sedm minut později byl obrat domácích dokonán. Aktivní Vela vybojoval míč, naservíroval jej neobsazenému Agierretxemu, a ten již neměl problém potrestat nezodpovědnou obranu Celty podruhé. Následné pokusy Aspase s Alexem Lópezem sice neměly k vyrovnání daleko, ovšem Bravo další míč za svá záda nepustil, a tak svítí u Celty Vigo i po druhém kole nula, co se počtu bodů týče.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

trefa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
RS

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele