3. kolo
02.09.2012 19:50 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Madrid - Granada CF 3:0

Své první ligové vítězství si na své konto ve třetím kole Primera Division připsal loňský mistr z Realu Madrid. Po blamáži z minulého kola na půdě Getafe si Bílý balet na domácí půdě poradil s Granadou jednoznačně 3:0 a ke svému jedinému získanému bodu za remízu s Valencií si nyní připsal další tři. Granada zůstává s jedním bodem na sestupové pozici.

Real od prvních minut potvrzoval roli favorita a zatáhl Granadu na její vlastní půlku, kde se snažil o dobytí a vstřelení gólu. Obrana Granady však byla na Bílý balet připravena velmi dobře a díky skvělému pozičnímu bránění se Real dlouhou dobu nemohl dostat do žádné vyložené příležitosti. Za zmínku stojí šance Khediry po přiťuknutí Callejóna, ale hostující gólman Toňo stihl celou situaci zachránit.

Jediný gól v prvním dějství přišel ve 26. minutě. Callejón našel svou přihrávkou Ronalda, ten chtěl z úhlu centrovat před branku, ale trefil jednoho z hostujících obránců a tečovaná střela zaplula přesně mezi nohy gólmana Toňa - 1:0.

V další šanci se ocitl Karim Benzema, ale ve svém úniku se mu nepodařilo přehodit gólmana hostí. Jednou dokázala v prvním poločase zahrozit také Granada, aktivní byl zejména Floro Flores, který v povedené kombinaci našel El Arabiho, bohužel pro hostující fanoušky bylo jeho zakončení z poměrně dobré pozice nepřesné.

Ještě před koncem prvního poločasu zkoušel štěstí Ronaldo, který vypálil rychlou střelu po kličce do středu, ale gólman Toňo neměl s jeho ranou příliš problémů. I tak však Bílý balet byl v prvním poločase lepší a do kabin šel za zaslouženého vedení 1:0.

V poločase poslal José Mourinho na plac Ángela Di Maríu místo střídajícího Callejóna a tento tah se ukázal být jako mistrovský. V 54. minutě Di María zatáhl balón po pravé straně hřiště, parádní šajtlí našel Ronalda a ten podruhé v utkání překonal gólmana Toňa - 2:0. Gólman Granady první Ronaldovu střelu chytil, ale na dorážku už byl krátký.

Ihned po druhém gólu mohl další zásah přidat Luka Modrič, který se poprvé objevil v základní sestavě, ale jeho střelu ze střední vzdálenosti vyrazil Toňo na roh. V 60. minutě přišla pro hosty další nepříjemná událost, po druhé žluté kartě šel předčasně do sprch Borja Goméz, který viděl červenou kartu.

Po vyloučení už bylo jasné, že Real zápas v klidu dohraje na tři body a vypracoval si i další šance. Zajímavou střelu z přímého volného kopu vyslal Xabi Alonso, Toňo byl znovu na svém místě. O chvilku později pálil také Ronaldo, jeho rána tentokrát nemířila mezi tři tyče branky Granady.

Nepříjemnost přišla také pro Real Madrid. Cristiano Ronaldo byl po střetu s Gomézem zraněn a vystřídal ho Gonzálo Higuaín. V dalších šancích Bílého baletu se ocitli Xabbi Alonso a po něm také Marcelo, ale obrana hostujícího celku odolávala dalšímu inkasovanému gólu velmi statečně.

I další střídání Josého Mourinha mělo skvělý efekt. V 76. minutě Real vykombinoval celou obranu Granady a po finální přihrávce Benzemy neměl Gonzálo Higuaín problém balón zasunout do prázdné branky a zvýšit už na 3:0. Po další akci Realu zakončoval znovu Higuaín, ale jeho lob minul Toňovu branku. V závěru zápasu Real v poklidu držel balón, ale do zakončení už se příliš netlačil, utkání tak skončilo jednoznačným vítězstvím favorita v poměru 3:0.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Real bez problemov zvitazi 7:1

Reagovat
smazaný uživatel

jestli realnevyhraje tak se s titulem mužou rozloučit

Reagovat
smazaný uživatel

ano po 3 kolach to už vlastne bude jasne njn

Reagovat
PePiG7

jestli nebude Pepe fit, tak by mel hrat Raphael misto Raula

Reagovat
smazaný uživatel

to s tebou souhlasim protože albiol dneska i na nou campu hral tragicky a je videt ze tam ten pepe hrozne moc chybi

Reagovat
smazaný uživatel

po prohře 2:1 s getafe real pouze remizuje 1:1 s granadou

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme ve výhru Realu HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 doufám že se Ronaldo s vlastně cely Real probudí konečně !!

Ronaldo 3x, Higuaín

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID real zabere a vyhrá 6:0 Góly: Ronaldo 2, Modrič 2, Higuaín 1 a Ozil 1

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

Real zvítězí i přesto, že kopyto Higuaín zase zahodí 5 vyložených šancí...

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0...3xCR7

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:1 ...3xRonaldo,Ozil,Ramos HALA MADRID::::

Reagovat
Losinho

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Real ma co napravovat a dobre to vedi... 5:0

Reagovat
Krausio_Real_M

Snad tam vsítí gól Benzín

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/sport/real-madrid-vs-granada-30-goals-highlights-sjZ77cq6S1TMRXBm

...z výrazu pana Gaynalda byla jasně vidět nespokojenost. Njn, hold pan veliký je asi nerad na 9. místě tabulky

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele