29. kolo
01.04.2013 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Betis - Getafe CF 0:0

Real Betis i Getafe usilují o kvalifikaci do Ligy mistrů, ale ani jeden z týmů se jí po pondělní dohrávce nepřiblížil. Ve vzájemném utkání totiž nepadl jediný gól, a tak se oba celky rozešly s bodem na svém kontě.

Domácí do zápasu vstupovali ze sedmého místa, hosté byli v tabulce jen o jednu příčku horší. 90 minut ale nerozhodlo o vítězi a ani jeden tým se výrazněji nepřiblížil ligové špičce. Oba celky se pouze o bod dotáhli na šestou Valencii.

Zápas začal velice opatrně, z čehož plynul fakt, že na první zajímavější akci se muselo čekat déle než deset minut. Teprve poté se dostal ke střele hráč Getafe Federico Fernándes, ale jeho střela nemířila mezi tři tyče. Dalším střelcem hostů byl Adrian Colunga, ale ani ten nedokázal přesně vystřelil a míč poslal mimo bránu.

Betis ohrozil bránu soupeře poprvé až v 17. minutě, kdy se k zakončení hlavou dostal Paulao. Pokus zblízka však postrádal potřebnou razanci a brankář Jordi Colina tak neměl příliš problémů míč chytit. Ke konci prvního poločasu se hra otevřela, z čehož plynul nárůst zajímavých akcí. Nejprve zaměstnal betiského brankáře Adriána útočník Colunga, poté se na druhé straně snažil gólově prosadit Jorge Molina, ale Codina byl pozorný.

Hosté byli gólu nejblíže před koncem prvního poločasu, kdy se k zakončení dostal Pedro Léon, ale Adrián dokázal míč reflexivně vyrazit nohou. Brankář Betisu čaroval i v druhém poločase, kde dokázal skvělými zákroky zabránit ve skórování Sergiu Escuderovi a poté opět vychytal i Colungu.

Oba týmy se tlačily do koncovky, ale akce končily jen sporadicky přesnou střelou na bránu. Obvykle byly pokusy zblokovány a opravdu jen minimálně směřovaly mezi tyče. Velice dobrý zákrok si přispal i Codina, kterému se podařilo vytáhnout kolem tyčky velmi podařenou a jedovatou střelu domácího Dorlana Pabona.

Ke konci zápasu se žádné velké drama neudálo, neboť hra byla rozkouskována střídáním a zraněním, a tak žádný gól nepadl a týmy se rozešly smírně s jedním bodem.

Autor: Jan Michálek / soccernet.com, marca.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Robík

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele