16. kolo
15.12.2012 18:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Mallorca podlehla rovněž Athleticu a prohlubuje své trápení

Baleárský celek prožívá po nadějném začátku jedno zklamání za druhým a porážkou s Athleticem natáhl své čekání na tříbodový zápis již na jedenáct utkání! Zatímco Mallorca tak zůstává na chvostu, hosté svoji pozici nadále vylepšují.

Úřadující finalista Evropské ligy začal aktivně a sladká odměna na sebe nenechala dlouho čekat: Iraola poslal na zadní tyč nadýchaný centr, kde si na kulatý nesmysl naskočil Aduriz a bezpečně otevřel skóre - 0:1. Byl to ovšem na druhé straně brankář Iraizoz, kdo měl postupem času daleko více práce a výraznou měrou se tak zasloužil o další tříbodový zápis Athletic Clubu. Ale půjdeme pěkně popořádku...

Po čtvrthodině hry rozehrával volný přímý kop Giovani dos Santos, jehož ránu sice hostující strážce svatyně vyrazil, ale jen k Hemedovi, který však taktéž ztroskotal na skvěle reagujícím Iraizozovi! Ten samý hráč mohl srovnat krok i po půlhodině hry, ovšem z bezprostřední blízkosti nedokázal usměrnit mičudu do prostoru branky! Izraelský reprezentační útočník do třetice zakončoval hlavou, ale znovu úspěch neslavil.

Stejný průběh hry byl k vidění i po obrátce. Bigas oslovil svým pasem Víctora, ten však, stejně jako těsně před přestávkou, neuspěl a branku nenašel. Domácí ani postupem času ve své snaze o vyrovnání neustávali, museli se ale také ohlížet na zadní vrátka. Pojistku mohl přidat po de Marcosově centru opět hlavičkující Aduriz, tomu však protentokrát vystavil stopku pohotový Aouate.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

dobre Bilbao

Reagovat
smazaný uživatel

vstříc lepším zítřkům

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele