18. kolo
07.01.2013 20:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Rayo Vallecano - Getafe CF 3:1

Rayo slaví třetí výhru v řadě, která skromný tým posunula na sedmou příčku tabulky. Proti Getafe hrál hlavní part autor dvou branek Piti, vedle něho se trefil i Lass. Za hosty výsledek pouze korigoval Alcacer.

Na začátku utkání byli oba soupeři sousedy v tabulce, proto se čekal vyrovnaný boj. Těmto předpokladům se ale domácí rychle vzepřeli a od začátku byli lepší. Po několika nepříliš nebezpečných pokusech otevřel skóre ve 14. minutě Lass Bangoura, který pohotově zamířil pod víko.

Hosté hrozili jen střelami z větší vzdálenosti a byli to stále domácí, kteří si vytvářeli šance. Po Baptistaově střele se vytáhl brankář Moya, který míč vytáhl na tyč, následně kryl i dorážku Pitiho. Piti ale nemusel smutnit, protože o chvíli později jej našel centr Fuega a Rayo vedlo o dvě branky.

Sedm minut po přestávce se Piti zapsal mezi střelce podruhé, když využil nahrávky Baptistaa, a prakticky tim rozhodl o třech bodech pro domácí. Až v době tříbrankové ztráty se začalo Getafe více projevovat a jeho hráči začali více ohrožovat domácího brankáře Rubéna, jenž byl dosud téměř bez práce.

Nebezpečnou hlavičku Gavilána a střelu Vázqueze ještě Rubén zlikvidoval, krátký byl až na hlavičku Alcacera po Torresově centru. Hostům zbývala necelá půlhodina a vstřelení dalších dvou branek, nic takového se ale už nestalo. Branka nepadla ani jedna, blíž k ní navíc mělo Rayo. Baptistao i Piti spálili dobré šance.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rayo vyhra 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Pharrell

2:1

Reagovat
hradec

Rayo Vallecano 1:3 Getafe CF

Reagovat
hradec

úplně opačně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele