29. kolo
30.03.2013 22:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Levante UD - Sevilla FC 1:0

Levante konečně ukončilo tříměsíční sérii bez vítězství a může slavit hubenou výhru 1:0 nad Sevillou. O jedinou branku zápasu se postaral Rubén García pět minut před koncem první půli. Celek z Valencie tak předskočil svého soka a zaujal místo něj desátou příčku.

Jako první zahrozil Jesús Navas, ovšem jeho střela nakonec letěla mimo branku. Na druhé straně hlavičkoval Vicente Iborra po rohu Michela, na brankáře Beta si však nepřišel. Po další standardní situaci znovu z kopačky Michela hlavičkoval Juanfran García jen nad břevno a dlouho žádné vážnější šance nepřicházely ani na jedné straně. Přesto ještě před přestávkou přišel průlom ve skóre. Rubén García napřáhl z dvaadvaceti metrů, trefil přesně pravý dolní roh branky a gólman Sevilly se za jeho ranou mohl jen bezmocně ohlédnout. Beto o chvíli později alespoň udržel svůj tým na dostřel, když vychytal Acquafrescovu střelu, a tak se do kabin šlo za stavu 1:0.

Začátek druhé půle navázal do puntíku na tu první - Loukas Vyntra po dalším Michelově rohu opět v dobré pozici hlavičkoval příliš vysoko. Chvíli nato se Sevilla přece jen dočkala alespoň propagačního střeleckého pokusu z kopačky Negreda, avšak to jakoby hosty konečně nabudilo. Navas poprvé v utkání přiměl Munuu k zákroku, když zblízka pohotově pálil, ovšem domácí brankář si pomohl nohou a udržel čisté konto. Na druhé straně znovu zahrozil Acquafresca, Beto však byl pozorný.

Zápas se v druhé půli proměnil v zábavnou podívanou, kdy se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale brankáři obou celků se předháněli ve skvělých zákrocích. Nejprve si musel Munua poradit s dalekonosnou střelou Rakitiće, Beto následně dal na odiv své reflexy, když vychytal Rubénovu střelu ze středu šestnáctky. V nastaveném čase hosté zoufale vrhli všechny síly dopředu, ale ani nejlepší klubový střelec Negredo nedokázal na Munuu vyzrát a mohl jen sledovat, jak se španělský gólman vytáhl i proti jeho střele gólových parametrů. Levante tak udrželo vedení a může slavit zisk cenných tří bodů.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla ma mozna dobrou formu ale jen na svem hristi mimo nej je to letos naprosta katastrofa a je docela jedno jestli hrajina Realu nebo na Mallorce... 2:0

Reagovat
Robík

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo jasne ako facka

Reagovat
Robík

Ty jasná facko,že Ti nevyšly ty čtyři remízi. Tvůj oblíbený tip 1:0 neb 0:1-zbabělče jen s tím "bílým baletem"jsi to přestřelil no jo jsi jejich fanda,ale nepřeháněj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele