21. kolo
26.01.2013 18:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Levante UD - Real Valladolid 2:1

Utkání mezi Levante a Valladolidem potvrdilo předpoklady, které vycházely z toho, že se oba celky pohybují na konci první poloviny tabulky. Po vyrovnaném průběhu ale nakonec k remíze nedošlo, mírně favorizovaný domácí tým se nakonec raduje díky vlastní brance Rukaviny.

Přitom vše začalo pro Valladolid nejlépe, jak jen mohlo. Po sedmi minutách nedokázala domácí defenziva dostatečně vyřešit rohový kop, míč přistál na kopačce Barajy a jeho povedená rána z voleje rezultovala v první gól této sezóny pro zkušeného obránce - 0:1. Rychle se snažil odpovědět Diop, ani nadvakrát ale se zakončením neuspěl a stejně se vedlo i jeho spoluhráči Martinsovi.

Levante ale svůj tlak dále stupňovalo a bylo jen otázkou času, kdy účastník jarních bojů v Evropské lize konečně vyrovná. Stalo se tak pouhé dvě minuty před odchodem do kabin, Barkero se postavil k přímému kopu a svojí levačkou zamířil přesně k tyči svatyně Daniho Fernándeze - 1:1. Hostující brankář pak proti stejnému zakončovateli dokonce zabránil rychlému obratu ve skóre.

Po změně stran se Valladolid vrátil do hry a měl šance k tomu, aby si z Estadi Ciutat de València odvezl i tříbodový zisk. Daniel Larsson se dostal k centrovanému míči a napálil ho směrem síť - do ní by kulatý nesmysl s největší pravděpodobností také doputoval, pokud by mu v cestě nestál nešťastný Guerra, jenž tak svému spoluhráči zabránil ve skórování.

O chvíli později se strážce domácí svatyně Munúa pořádně zapotil, když jeho pozornost prověřil ranou z poloviny hřiště Bueno. Na druhé straně centroval Lell a Valdo míč nepochopitelně minul, nakonec ho to ale mrzet nemuselo. V devadesáté minutě totiž hledal před brankou Martinse, do jeho přihrávky se ale vložil bránící Rukavina a byl z toho vlastní gól - 2:1. Valladolid ještě mohl uzmout zasloužený bod, v nastavení ale Valiente hlavičkoval těsně vedle a na výsledku se již nic nezměnilo.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím, LEvante je podle mě úplně v hajzlu a NEBUDE SCHOPNÉ VYHRÁT ANI NA VLASTNÍM STADIONU!

Reagovat
smazaný uživatel

jj su strašne v hajzlu su iba na 5 mieste fakt nechcel by som byť v takej krizi

Reagovat
ryzskej

Když jejich hlavní cíl je záchrana

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele