38. kolo
01.06.2013 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Levante UD - Real Betis 1:1

Snaha Levante dostat se na poslední chvíli do Evropské ligy neskončila úspěchem, neboť valencijský tým dokázal uhrát v posledním zápase sezóny s Realem Betis pouze remízu. Domácí sice dostal do vedení Pedro Ríos, ale Jorge Molina dokázal srovnat skóre, čímž Levante zavřel dveře do Evropy.

Levante vstupovalo do posledního kola ligy až z 11. příčky, přesto ještě stále plála naděje na postup do Evropské ligy. K tomu ale bylo zapotřebí kromě ideálních výsledků z jiných zápasů porazit Real Betis.

Neúspěch jej naštěstí nemusí tolik mrzet, neboť ani v případě výhry by nepostoupilo. Granada sice dokázala porazit Getafe, ale druhý potřebný zápas skončil špatným výsledkem. Sevilla si totiž na domácí půdě dokázala poradit s Valencií.

První poločas byl od obou mužstev velmi nervózní, což se projevilo na nízké úrovni hry. Fanouškům se však naskytl mnohem větší požitek ze hry v druhé části, kdy padly dva rychlé góly.

Netrvalo to ani šest minut a domácí se dostali do vedení. Nikos Karabelas odcentroval z levé strany míč do pokutového území za záda obránců a Pedro Ríos jej dokázal hlavičkou usměrnit za záda brankáře Casta.

Rubén García mohl o pár minut později poslat svůj tým do dvougólového náskoku, jenže tentokrát byl Casto připravený a svým zákrokem na hranici brankoviště podržel svůj tým.

A ten se mu odvděčil vyrovnávacím gólem, který padl v 67. minutě zápasu. Molina ukořistil míč v nebezpečné pozici a dalekonosnou prudkou střelou vymetl pravou pavučinu Navasovy brány.

Oba týmy měly ještě šance, kterými mohly rozhodnout zápas, ale žádné velké drama se nekonalo. Real Betis měl již postup do Evropské ligy jistý, a tak se nemusel za ničím hnát, zatímco hráči Levante jistě věděli, že zápas v Seville neprobíhá podle jejich představ.

Autor: Jan Michálek / soccernet.com, marca.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
ryzskej

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Veselac

1X

Reagovat
smazaný uživatel

Betis moch vyuzit zavahani Malagy a dostat se do EL, ale mozna lepsi ze to bude hrat Malaga, kdyz chce tak hraje peknej fotbal Isco, Baptista, Cruz a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga má zákaz pohárů v příští sezoně kvůli dluhům.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikej ze i kdyby prodali par hracu, tak se nevykoupej?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele