9. kolo
28.10.2012 16:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Levante UD - Granada CF 3:1

Fotbalisté Levante stejně jako minulou sezónu porazili doma Granadu 3:1 a posunuli se díky třem bodům o jednu příčku výše. Hostující celek naopak utrpěl již svou druhou porážku v řadě a je jen těsně nad hranicí sestupového pásma. O dva góly se postaral Martins, jeden má na svědomí Ríos, El-Arabi v 84. minutě jen korigoval.

Domácí vstoupili do zápasu skvěle, už ve 12. minutě López uvolnil Martinse, který se nádherně trefil do horního růžku Toňovy branky. Navýšit skóre mohl i Barkero, avšak ten pálil z přímého kopu jenom nad branku. Dá se říci, že tyto dva momenty byly to jediné, co první dějství nabídlo.

To druhé bylo přece jenom o něco zajímavější. Ve 49. minutě Levante bylo v další velké šanci, když Martins přihrál do šance Barkerovi, nicméně z blízkosti zase jenom přestřelil. I nadále se Granotes tlačili k pojišťující druhé brance, Toňo musel zlikvidovat i Martinsovu hlavičku o pár chvil později.

V 60. minutě již přece jenom padl druhý gól utkání. Střeleckou pozici si Martins připravil poté, co obehrál Lópeze s Borjou, a nigerijský forvard měl následně snadnou práci skórovat. Jako by se po tomhle inkasování Granada trochu vzpamatovala, jenže El-Arabiho první pokus byl zablokován a druhý zamířil mimo.

Definitivní tečku za vítězstvím pak udělal sedmnáct minut před koncem střídající Ríos. Ten využil hezké spolupráce Martinse, Michela a Barkera a šajtlí prostřelil Toňa. V 84. minutě se i hosté dočkali vyrovnání, Ighalo vyslal centr do vápna, odkud El-Arabi dokázal snížit stav. Bylo už ale příliš pozdě na nějaký ten obrat.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Oba zatim hraje velice dobre v Levante

Reagovat
ryzskej

5 zápasů, 4 branky

Reagovat
smazaný uživatel

Když hrál za Inter tak sem žil v domnění, že to bude jeden z nejlepších útočníků na světě.. vždycky byl strašně rychlý..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele