8. kolo
21.10.2012 12:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - Levante UD 0:1

Polední siesta v neděli nezavládla na trávníku stadionu Alfonsa Peréze. Ani jeden tým totiž nebyl schopen po osmdesát minut prolomit nechybující obranu soupeře, a tak byly k vidění jen pokusy z velké dálky. S těmi ale neměl ani jeden z brankářů moc problémů. Vše se změnilo až po vystřídání Míchela, který rozproudil hru a po fatální chybě domácích vstřelil jediný gól.

Zápas přitom začal velice pozitivně, a to zásluhou hráče Levante Josého Barkera, který z dálky vyslal prudkou střelu. Tu musel likvidovat pohotovým zákrokem brankář Miguel Ángel Moya. Rozhodně šlo o nejzajímavější okamžik prvního poločasu. Gól z něj ale nevyplynul.

Zbytek první pětačtyřicetiminutovky moc fotbalové krásy nenabídl. Ani jeden tým se neprosadil do nějaké nebezpečnější situace, což pramenilo z toho, že ani jeden tým nebyl schopen podržet míč na svých kopačkách a zakombinovat.

Getafe se po přestávce trochu zvedlo a párkrát také ohrozilo soupeřovu bránu. Do první šance se dostal Jaime Gavilán, který se pokoušel prostřelil Gustava Munúu z ostrého úhlu, ale brankář hostů byl pozorný.

Ve velké šanci se poté ocitl Rafa López, když po centru Pedra Leona překonal Munúu, ale jeho hlavička směřoval nad břevno prázdné brány.

Domácím hodně pomohlo střídání, když se na hřiště dostal Diego Castro. Ten v minulých dvou utkáních svými góly rozhodl o výhrách svého týmu. Ihned po příchodu rozproudil krev v žilách svých spoluhráčů a ti se rázem dostali do několika šancí. Munúa musel čelit dvou nepříjemným střelám od Leona a Mehdiho Lacena.

Když už se zdálo, že hosté nemůžou tlak domácích přežít, přišel okamžik, který celý dosavadní vývoj druhé půl otočil zcela naruby. Obránci Getafe školácky ztratili míč na své polovině a Míchel vyslal pohotově tvrdou střelu, které přeletěla vyběhnutého Moyu a zapadla přesně pod břevno.

Diváci začali opouštět tribuny, zatímco hloučky fanoušků Levante slavily ještě dlouho po zaznění závěrečného hvizdu. Levante se posunulo na pátou příčku, zatímco Getafe zůstává uprostřed tabulky.

Autor: Jan Michálek / soccernet.com, goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

vstavat

Reagovat
HullCity

Co ty jsi za debila?!

Reagovat
smazaný uživatel

si sa pekne strapnil ty pako

Reagovat
smazaný uživatel

?? vždyť to trefil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, sorry. Já si to popletl. A on už se ztrapnil tolikrát...a bude to vesele dělat dál.

Reagovat
smazaný uživatel

asi ho to bavi

Reagovat
ryzskej

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele