19. kolo
14.01.2013 20:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Getafe dvojité vedení neudrželo a podělilo si body s Granadou

Předchozí dva vzájemné souboje skončily pokaždé těsným vítězstvím domácího mužstva, které mělo hned dvakrát blíže ke třem bodům i tentokrát, nakonec však Getafe náskok opakovaně promrhalo a rozešlo se s Granadou shodně 2:2.

Madridský celek se poslední dobou nemůže naladit na tu správnou vlnovou délku a již šest zápasů čeká na plný bodový zisk (tři remízy), tentokráte se však svěřenci Luise Garcíi po chvíli, z ničeho nic, ujali vedení. Volný přímý kop rozehrál Colunga tak šikovně, že zcela osamocený Rodríguez už měl před sebou snadnou práci - 1:0. Místo odpovědi mohl zvýšit opět Colunga, avšak na Roberta si nepřišel.

Ostatně to se nepovedlo ani z velké dálky Valerovi, který pro změnu prostor ohraničený třemi tyčemi vůbec nenašel. Navíc zakrátko přišel trest: Izquierdo odpískal Abrahamovi ruku a Siqueira si s nabízenou penaltou poradil bezchybně - 1:1. Ještě před odchodem do kabin se však skóre znovu otočilo na stranu GCF. Colunga našel v ideální střelecké pozici Alcácera, jenž nekompromisní ranou upravil na 2:1.

Krátký oddech ale přenesl herní převahu na hostující kopačky. Srovnat krok mohli dalekonosnými pokusy Brahimi a Rico, ovšem stejně jako o chvíli později Sigueira, úspěch neslavili. Stoprocentní možnost měl v 69. minutě Ighalo, tomu se však pro změnu postavil do cesty skvělý Moyá! Definitivní rozhodnutí si mohl vzít na starost opět aktivní Colugna, ale kulatý nesmysl napodruhé nasměroval jen do tyče Fernándezovy branky! Zkušený brankář byl rázem v jednom ohni, zasahovat musel třeba proti střele čerstvě příchozího Sarabii. I tady se ale potvrdilo známé pravidlo - Rafa zahrál ve vápně rukou a Siqueira využil i druhý pokutový kop v zápase - 2:2.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Mizerný rozhodčí. Dělal samý kiksy. Getafe mělo správně vyhrát 3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele