23. kolo
10.02.2013 12:00 CET
6 : 1
(2:0)

Reportáž

FC Barcelona - Getafe CF 6:1

Díky jubilejní dvacáté výhře v tomto ročníku vládne i nadále Barcelona bez komplikací španělské lize. Ve středu tabulky hrající Getafe smetla hned šesti góly a zaznamenala svůj vůbec letošní nejvyšší výsledek. Všechny branky si přitom rozdělilo hned šest střelců - nechyběli Messi, Iniesta nebo Villa, ale skórovali i Tello, Sanchéz a Piqué.

Domácí vstoupili do zápasu, jak nejlépe mohli. Iniesta už v 6. minutě poslal parádní dlouhou kolmici na Sáncheze, a protože ho obrana Getafe absolutně nestíhala, měl chilský forvard snadnou práci, jak překonat gólmana Codinu. Vedení navýšil jen o pár minut později Messi, těžil přitom z výborné práce svého týmu.

Jordi Alba přihrál míč z levé strany do středu na Iniestu, který vymyslel další parádní pas na rozeběhnutého Sanchéze, ten ještě míč přiťukl na metr na lépe postaveného Argentince, jenž ze skluzu levačkou zamířil přesně k tyči. Barcelona se v tu chvíli naprosto uklidnila, a i když měla ještě několik šancí, dalších gólů se dočkala až po přestávce.

V 58. minutě zvýšil na 3:0 Villa. Getafe, konkrétně Lopo s Miguelem Torresem, si zase nepohlídali nabíhajícího útočníka, kterého vyslal precizní přihrávkou na hranici ofsajdu Jordi Alba, a Codina byl následně mezi třemi tyčemi zase bezmocný. Dvanáct minut před koncem po Messiho asistenci zamířil pravačkou přesně k tyči střídající Tello.

Jedinou úspěšnou vlaštovku hostů zařídil za již rozhodnutého stavu náhradník Álvaro. Jordi Alba nedosáhl na dlouhý pas a vlastně ho prodloužil jen na rozeběhnutého soupeře, který sám před vyběhnutým Valdésem v koncovce nezaváhal. FCB si ovšem ještě v závěru přichystalo dva kousky do vylepšení svého skóre.

V 90. minutě Messi míchal protihráči, pak se míč trochu se štěstím odrazil k Iniestovi, jenž z malého vápna překonal Codinu popáté. V nastavení si pak svou druhou trefu v Primera Divisón v sezóně připsal na své konto Piqué. Hostům nevyšla ofsajdová past, takže barcelonský stoper u tyčky pohodlně skóroval do prázdné branky.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe neni pre Barcelonu super tip 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hm první polední zápas v téhle sezóně

Reagovat
smazaný uživatel

5-0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Pharrell

4:1

Reagovat
Robík

3.0

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to že s Milánem hrajeme až 20.2. nikoliv teď ve středu

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelný zápas !!!!!!!!!!!!!! 6 různých hráčů 6 golů jen škoda té chyby co udělal Alba..

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, taky jsem to spočítal

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední desetiminutovku Barcelona flákala a darovala míč soupeři aby si taky vstřelil aspon čestnýho, tak jsem si řekl: Tak a ted za trest Barcelonáci vstřelte gola jinak se mnou máte konec´´, nakonec vstřelili dva, tak mají kliku...

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš hrál dobře a je škoda, že mu Villanueva neuznal ten gol, asi to byl nejlepší hráč Barcy!Už se na něj těším v FCB

Reagovat
loki5

Já měl dost když si Pique řekl že chce taky dát gól a šel dopředu a dal si ho . A světe div se i Alexis dal gól. A celá Barca se radoval jak kdyby vyhráli LM

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre ich rozbili tááák im treba !!! Aj tak sú lepší ako Real Madrid CF A sú aj najlepší FC Barcelona oni sú BOSS-ovia

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/xxev8z_yyyy-yyyyyyyy-yyyyyyy-6-1-yyyyyy_sport#from=embediframe

No tak Piqué mě moc nepotěšil, měl jsem vsazeno na výsledek 5:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele