5. kolo
22.09.2012 18:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Getafe neuspělo ani ve Vigu a nadále zůstává přilepené u dna

Utkání dalších zklamaných týmů bylo k vidění na Estadio Balaídos, kde byli domácí po většinu utkání lepším celkem a nakonec si také nechali zasloužené tři body. Celta se tak již posunula na šestibodovou úroveň.

Ani jedna strana na nic zbytečně nečekala a hned od první chvíle se hrálo pěkně zostra. Byla to Celta, kdo mohl jako první otevřít skóre: Aspas našel ve vápně útočného kolegu Bermeja, ten však do prostoru branky nezamířil. Odpověď si přichystal Álvaro, jenž ve svém debutu za Getafe pálil pouze do připraveného Varase. Domácí však drželi dirigentskou taktovku ve své režii...

...další příležitost měl opět Aspas, jehož rána za přispění Moyi skončila na tyči madridského celku, před dobíhajícím Bermejem následně míč odvracel Lopo. Největší možnost prvního dějství pak byla k vidění těsně před odchodem do kabin: Krohn-Dehli naservíroval parádní centr do pokutového území, kde na něj ovšem Bermejo těsně nedosáhl, ani z této akce tak opět nezapršelo.

Krátká pauza výraznou změnu nepřinesla. Dánský reprezentant byl z domácího pohledu u všeho důležitého, což se jenom potvrdilo těsně před navršením hodiny hry: Krohn-Dehli přesným centr našel Augusta Fernándeze, jenž si poradil jako starý mazák a pohodlně zavěsil - 1:0. Vedení ovšem Vigu vydrželo jen dvě minuty, Diego Castro přenesl kulatý nesmysl na Barradu, který nezaváhal a vyrovnal na 1:1.

Přetočit kormidlem zpátky mohl opětovně Aspas, jenž se Bermejově zpětné přihrávce dostal ke střele, mezi tři tyče se mu ale zamířit nepovedlo. Galicijci se přece jen dočkali v 69. minutě: Krohn-Dehli tentokráte vymyslel pas pro střídajícího Chu-Young Parka a domácí fanoušci se konečně dočkali - 2:1. Ten samý hráč mohl po Fernándezově přihrávce zvýšit, avšak nemířil přesně. V nastavení byl ještě červenou kartou potrestán Alexis a čeká ho tak nucená pauza.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele