10. kolo
04.11.2012 17:50 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - Real Valladolid 0:1

Osasuna pokračuje v tragickém startu do soutěže, když dnes v deseti mužích neuhlídala hostující Valladolid a po prohře 0:1 zůstává přikována ke dnu tabulky. Rozhodující gól zaznamenal Patrick Ebert.

Domácí se dostali do skvělé příležitosti k vedení 18 minut před koncem, ale Kike Sola neuspěl, a tato zmařená šance jako by předznamenala běh celého zápasu. V 76. minutě byl totiž po druhé žluté kartě vyloučen Rubén González, a Valladolid nabídnutou přesilovku využil 7 minut před finálním hvizdem - na konci rychlé brejkové akce byl Ebert, který zpracoval míč a parádně přehodil Fernandeze.

Pro německého legionáře šlo o druhou branku ve dvou po sobě jdoucích zápasech, a dobrou formu ukazoval už od začátku, když prověřil domácího gólmana v první šanci zápasu. Osasuna se však rychle zkonsolidovala a po většinu první půle ovládala hru, avšak šance nepřicházely. Poprvé vážněji zahrozil až po pauze Álvaro Cejudo, ale mířil vedle.

Sola se následně probil na levé straně přes několik hostujících obránců a v největší gólovce pálil rovněž mimo tři tyče, přestože před ním stál pouze osamocený Dani Gimenez. A potom už to šlo s domácími dolů vodou - Rubén fauloval Eberta a byl poslán pod sprchy, což Valladolidu otevřelo skvělou příležitost k brejkům.

Muž zápasu Ebert poté deset minut před koncem ztroskotal na gólmanovi Andrésovi, ale napravil to v 83. minutě, těsně poté, co Gimenez předvedl jediný vážnější zákrok a vyrazil Solovu hlavičku na roh. Osasuna rozehrála, ale nedokázala podržet míč, Valladolid se dostal do protiútoku a Ebert tak mohl zatlouct další hřebíček do pamplonské rakve.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele