17. kolo
22.12.2012 20:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

CA Osasuna - Granada CF 1:2

Trenér Granady Juan Antonio Anquela se může minimálně na několik týdnů přestat bát o svou funkci. Španělská média spekulovala o jeho možném odvolání, tyto řeči ovšem minimálně na chvíli utichnou po výhře 2:1 v Pamploně...

Domácí přitom začali zápas dobře a už v osmé minuty šli do vedení, po rohovém kopu se míč dostal až k Ninovi a ten byl na malém vápně dostatečně důrazný - 1:0.

Jinak to ovšem byla Granada, kdo se staral o tempo hry a vytvářel si šance. Smůlu měl Ighalo, jeho hlavička skončila na břevně. Hodně blízko ke srovnání měl následně i El-Arabi, který po centru Torjeho minul prázdnou bránu.

El-Arabi se do role smutného hrdiny pasoval rovněž ve 30. minutě, kdy po dalším pasu od Torjeho spálil svou už druhou vyloženou šanci. O deset minut později byl přesnější Ighalo, proti jeho zakončení vytáhl povedený zákrok Andrés.

Své dva spoluhráče nakonec dokázal ve 41. minutě vykoupit Maínz. Benítez rozehrával trestný kop skoro z poloviny hřiště, jeho nákop do vápna špatně odhadl Andrés a Maínz hlavou prodloužil míč do sítě - 1:1. Situaci mu ulehčila i obrana Osasuny, která nereagovala a před svým brankářem nechala hned tři protihráče.

Granada zakončila první půli zaslouženým gólem, druhý úder pak svému soupeři zasadila krátce po změně stran a jednalo se o zásah z kategorie povedených. Domácí obránci nedokázali ideálně odpravit míč z pokutového území, na jehož rohu se pak do balónu opřel Benítez a jeho křížná rána zapadla přesně ke vzdálenější tyči - 1:2.

Osasuna musela začít myslet na ofenzívu a v této herní činnosti není příliš silná, což se ve zbývajícím průběhu zápasu také potvrdilo. Granada s přehledem bránila svůj náskok, brankáře Roberta lehce vyvedla z klidu až situace z nastavení, kdy ho obloučkem vyzkoušel Llorente.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

GRANADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele