22. kolo
02.02.2013 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Osasuna v záchranářském souboji zabrala a těsně udolala Celtu

Stejně jako před dvěma týdny proti Deportivu, i tentokrát dokázala Pamplona před vlastními fanoušky zabrat a zásluhou Armenterose porazila oslabené Vigo. Galicijci se tak momentálně propadli na sestupové příčky.

Hostující družina se musela, vinou disciplinárních trestů, obejít bez Augusta Fernándeze a Michaela Krohn-Dehliho, přičemž absence obou režisérů středu pole byla od prvního fouknutí do píšťalky patrná. Cedujo poslal ve dvacáté druhé minutě do vápna přesný centr, ovšem Armenteros hlavou branku nenašel. Vzápětí se spolupráce opakovala, argentinský středopolař ale mířil jen do břevna Varasovy branky.

Ojedinělou možnost si na druhé straně vypracoval Oubiña, avšak na pozorného Andrése Fernándeze recept nenašel. Jinak se ale pokračovalo dle pamplonských not. Ještě do přestávky měl dvě šance Cedujo, strážce hostující branky se mu však překonat nepodařilo.

Po příchodu z kabin netrvalo dlouho a Osasuna se po zásluze dočkala. Lolo hlavou prodloužil rohový kop k Armenterosovi, jenž si už tentokráte počínal naprosto bezchybně - 1:0. Po tomto momentu domácí strana paradoxně ubrala plyn a soustředila se především na zadní vrátka, ani to však celku z "olivového města" nepomohlo a vyjma neškodných pokusů Lópeze, Parka a Demidova si nic nevytvořilo.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele