29. kolo
21.03.2012 22:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Real Madrid 1:1

V pozdním zápase 29. kola La Ligy mezi Villarrealem a Realem Madrid byli diváci svědky velice emotivního zápasu, který skončil remízou 1:1. Skóre otevřel Cristiano Ronaldo, ale těsně před koncem vyrovnal Marcos Senna, což Real Madrid neunesl a dohrával o devíti hráčích.

Zápas lídra tabulky s týmem, který se potácí těsně nad sestupovou zónou. Průběh měl být jednoznačný. Real má velice dobrou formu, ačkoli v minulém kole pouze remizoval s Málagou, zatímco Villarreal marně čeká na výhru, a tak se očekávaly tři body pro Bílý balet. Nakonec to mohlo být ale úplně naopak.

Zatímco konec zápasu byl velice akční, začátek se rozjížděl hodně zvolna. Do první šance se dostal Sergio Ramos, který hlavičkoval po přímém kopu Mesuta Özila, ale mířil nad bránu Diega Lópeze. Na druhé straně šel sám na Casillase Nilmar, když Sergio Ramos ostudně promáchl při odkopu míče, ale tváří v tvář nemířil přesně a trefil brankářovu levou nohu, od které se míč odrazil do bezpečí.

Do poločasu Real ještě dvakrát zahrozil z přímého kopu. Nejprve se Özil snažil zatočit míč do růžku brány, ale López dokázal míč vytáhnout okolo tyče, a podruhé napálil Cristiano Ronaldo tyč. Úvodní gól přišel v 62. minutě po krásné akci hostů. Cristiano Ronaldo poslal míč Sami Khedirovi, který mu ho nahrál zpět do běhu elegantní patičkou. Portugalský ďábel si jej zpracoval, pohotově se vyhnul vyběhnuvšímu Diegu Lópezovi a poslal míč do prázdné brány.

V 83. minutě se ale domácí dočkali vytouženého vyrovnání, když Hamit Altintop fauloval Joana Oriola. K přímému kopu z nebezpečné vzdálenosti se postavil kdo jiný než vyhlášený expert Marcos Senna. Ten se rozběhl a střela, která těsně před skákajícím Casillasem skočila, zapadla přesně k tyčce a ochozy propukly v jásot.

S vyrovnáním se nedokázal srovnat trenér José Mourinho, který bouřlivě gestikuloval a debatoval za hranicí vymezeného prostoru, a tak byl rozhodčích vykázán z lavičky. Nervy neudržel ani obránce Sergio Ramos, který je známý podobnými excesy, a po zbytečném faulu uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Tento rozsudek rozhodčího se nelíbil Mesutu Özilovi, který to dal jasně najevo, a tím se poslal také ze hřiště. Real Madrid tak zaráz přišel o dva hráče a trenéra a ještě se musel strachovat, aby vytěžil alespoň bod. O chvíli později viděl žlutou kartu ještě Khedira, který taktickým faulem zastavil rodící se akci domácích.

Real Madrid ale i v devíti hráčích dokázal udržet alespoň remízový stav, a tak má stále poměrně slušný náskok na druhou Barcelonu. Rozdíl momentálně dělá 6 bodů. Villarreal nadále zůstává těsně nad sestupovou zónou, na kterou si drží náskok čtyř bodů. Racing Santander má ale zápas k dobru.

Autor: Jan Michálek / soccernet.com, goal.com

Komentáře (69)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:5

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:6

Reagovat
smazaný uživatel

prečo furt tipuješ vyhru 2:6 ???

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid musí bodovat naplno, nicméně tohle nebude lehký zápas tip 0:2 (Ronaldo, Benzema) A už se ku.rva začněte soustředit i na konce zápasů,aby to nebylo jak s CSKA a Malagou. To mě jako fanouška Realu dokáže vážně nasr.at !! HALA MADRID!! VAMOS MERENGUES!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdybych to kur.va neříkal zase ke konci zápasu je to v pi.či!!! A ještě k tomu 2 ČK Ramos 1.žlutá karta nesmysl, Mesut kdyby držel hubu tak taky nedostal kartu, ach jo je to velká škoda!!! Ale i 6 bodů je dost!!! Musíme zvednout nad hlavu tu trofej!!! HALA MADRID VAMOS VAMOS MERENGUES!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A zapoměl jsem to podstatné další inkasovaný gól s přímého kopu a nutno podotknout že i můj vzor Iker Casillas nemůže mít čisté svědomí, letí balón na jeho stranu a on to pustil. Jinak pan sudí je borec Rubén dostal 2 žluté karty a dohrál, to se tak často nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nebude po včerejšku vůbec jednoduchý zápas ale je potřeba ho vzhládnout a odvézt všechny tři body....HALA MADRID

Reagovat
Losinho

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
Krausio_Real_M

1:2-3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Mou bude klast duraz na defenzivu a Real konecne neinkasuje - tip: 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

el madrigal bude náročný

Reagovat
pavel.fotbal

Nový trenér Miguel Angel Lotina přinese Villarealu nový impuls a to se projeví ve výborném výkonu a vítězství 2:1 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

To by ten Real musel bejt uplně blbej, pokud by si ještě nechal vzít titul. Ale přeju to Barce. Můj Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim že real si titul jeešte necha vzit protoze posledni dobou předvadí hrozny vysledky ale doufam že se pletu a vyhraje to real

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou?!Myslíš tu jednu remízu?To je u tebe poslední dobou?!!

Reagovat
FCB

:) co sem povídal po minulém zápase... S Villarealem přijde další remíza a hned to bude "jen" o 6 bodů, a zbývá 10 utkání z čehož 1 vzájemnej zápas.. takže není nic jasné, ale příští kolo Real vyhraje..

Reagovat
smazaný uživatel

0 : 3 HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 - zaslozene - skoda ze villareal byl posrany na konci - mohli dat gol a porazit ty babraky:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

probuď se :P

Reagovat
smazaný uživatel

njn - ty a pepeho ret - mej by si mu ho pofoukat :D

Reagovat
FCB

jo no, bali se zbytecne

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě je neznámou, jak někdo tak nesympatickýmu týmu jako je Real může fandit...Když dostali vyrovnávacího fíka, chovali se jak frackové, jako už tradičně když jsou naštvaní...Prostě tomu nerozumim jak jim lze fandit a jsem tak rád, že už začínaj mít zase bobky..Protože 6 bodů, vzhledem k el clásu, který pravděpodobně Barca vyhraje...to jsou 3 body, jedna prohra nebo dvě remízky a co jsem koukal na los, tak tam mají ještě Athletico a Valencii i Bilbao...Jen nevím jak to je kdyby měli stejně bodů, rozhoduje skóre nebo vzájemné zápasy ?? Myslím na 80% že skóre, což taky neni už tak propastný, teď je to už "jen" 8 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

a psychická síla je jednoznačně na straně Barcelony...ti už dávno byli smíření s tím, že titul už je asi pasé a madriďáci budou pod tlakem...Což se mi neskutečně líbí už teď se těšim na cláso za měsíc...snad Barca už neztratí, to by mě nakrklo

Reagovat
FCB

souhlas.. a nejlepší jak si teď všichni stěžují na rozhodčího hlavně kvůli tomu že jeden hráč dostal 2 žluté, a přitom tu první dostal někdo úplně jiný

Reagovat
pospech11

jestli tedy dostal ty žluté jiný člověk proč teda grafika při zápase ukazovala obě pro Rubéna http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a7Qk6DachBM

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni Cani, druha Ruben. Grafiku delaji prenosaci, kteri to odhaduji podle situace. Za karty zodpovidaji rozhodci. I na oficialnich strankach Realu ma Ruben jen jednu..

Reagovat
smazaný uživatel

Vzajemny zapasy rozhoduji pri shode a pak teprve skore! takze pokud Barca vyhraje doma coz vyhraje si myslime vsici Culés :D tak je jasny ze kdyz na konci shoda jsme Campeone !

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ? No tak to super :)) a i kdyby ne, bude mě hřát pocit, že madriďáci prostě ví že na Barcu nemají a že prohráli všechny clása v sezoně :P teď očekávám skore 5:2 pro Barcu v dubnovim clasu.

Reagovat
janinho

nerozumies vela veciam, ale vysvetlovat ti vsetko... by sme tu dlho boli.

1. la ligu uz peknych par rokov rozhoduju v pripade rovnosti bodov vzajomne zapasy

2. to vies, bavit sa s niekym kto fandi barcelone 2-3 roky, to tazko vysvetlis ze clovek ak fandi klubu (myslim skutocne fandi) tak je to v dobrych aj horsich casoch. ci ked som fanusik realu od 1994, tak teraz by som si mal dat pauzu? to neznamena ze sa zastavam vsetkeho co hraci alebo treneri realu robia, ale to iste sa da povedat o skoro vsetkych velkych kluboch, barcu nevynimajuc!

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase nechápu, jak někdo může fandit tak nesympatickýmu týmu jako je FC Barcelona, když jim teče do bot chovají se stejně + simulují celej zápas.

Navíc si včera si ten zápas neviděl, takhle kdyby rozhodčí zařízl tu vaši barcelonku,tak se z toho poserete.

Reagovat
smazaný uživatel

řekni mi která ta karta byla neopodstatněná...můžeš mi to prosimtě říct doprdele ???? Ramos do něj nalít jak debil, dostal po zásluze žlutou, měl už druhou - tzn. červená - zářez ? Neprávem ? A Ozil...ten moc dobre vedel co pronesl na rozhodciho a ani neprotestoval, neumi drzet nervy na pochodu, dukaz viz konec sp. pohraru po prohre s Barcou, kdy byl uplne nepricetnej jak nakej malej fracek...A Mou by mel spravne letet z lavicky kazdej zapas, chova se jak debil, stezuje si na kazdej vyrok rozhodciho proti jeho hracum, ikdyz jde o zcela jasnej faul...je mi z Realu

Reagovat
smazaný uživatel

cenim si jejich fotbalovejch kvalit, nepopiratelnejch kvalit. Já je nenávidim za to jak se chovaj ! Namyšlený primadónky co neumí prohrávat...ale však, tak jsou vychovaný od mala, jako frackové..Samozřejmě je to v jinejch klubech podobný co se charakteru hráčů týče (ostatně si myslim že dobrej fotbalista = nízkej charakter, sobeček a lhář apod. nemam o tom sebemenší iluze, samozřejmě jsou vyjímky), ale u těch v Realu to bije do očí ! Joa Barceloně vehementně fandím od roku 2008, kdy se začal projevovat Messi, protože díky němu mě ten fotbal baví ať už jeho hrou tak jeho charakterem, kterej je právě onou největší vyjímkou tý mojí rovnice, díky za něj, vážně...díky za to že nakope vždycky prdel týmu fracků jako je Real, bez řečí, jen kvalitou.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že tvoje slovní zásoba je chabá, musíš neustále požívat jedno slovo dokola (fracek)-ok,ale nejdřív by ses na ty situace měl podívat a až pak komentovat Ramos a ta druhá žlutá- jo to máš pravdu, ale stejný zákrok byl na Pepeho a este za to dostal Pepe žlutou. Červená pro Ozila- naprosto nepochopitelny rozhodnutí, když už ho chtěl napomenout tak nanejvýš žutou, navíc když se podívám na ten, jak bys ty řekl "nefrackovitej" tým Barcelony, tak tam rozhodčího mnohokrát obklopí celý tým a řve na něj a žádná červená nehrozí, zatímco Mesut řekl jen jednu větu a byla z toho červená Jinak, kdybys sledoval Mourinhovi reakce po zápasech, tak bys viděl, že na rozhodčí už v podstatě nenadává

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, rozhodčí někdy něco přehlídne, je to jen člověk, ale nemyslím si v tomhle případě, já zápas viděl, Pepe tam byl v podobnym kotaktu jako pak naopak Ramos (ta otočka byla skoro tak přihraná, jako Alvesova v minulym semifinale LM, po kery sel ven Pepe, jiste vime vsichni), ale jako obvinovat zaujatost rozhodcich je smesny...Ja bych se nemohl dopocitat kolik např. jen faulu na zlutou bylo poslední dobou neodpískáno na Messiho, od kohokoliv, jen protože neupad. Prostě rozhodcování není dokonalé...A chci taky říct, že vim že jsou v Barce taky idioti, viz třeba simulante duo Busq, Alves, ale ti jsou prostě snad v každym týmu a já hlavně Barce fandim kvůli Messimu a Xavimu (Iniestu moc nemusim, protože taky dost často simuluje - nicméně pan hráč, to jeho aldný uvolnění se...no lahoda)...popravdě bez Messiho bych ani nekoukal, ano je to tak...Leda bych se čílil jaký je Pedro dřevo a proč ho sakra ještě v Barceloně držej a nepochopitelně nasazujou (?!) ...toť vše

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě Puyol, to je prostě borec !!

Reagovat
teenz

Jen nevim, kde si prisel ze jsou od mala vychovavani jako frackove. Ozil/Coentrao/Ronaldo jsou z te nejchudsi rodiny

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivím se, že to nemůžes pochopit...Fandit Realu Madrid je totiž úplně o něčem jiném než fandit Barceloně,jen proto že se jí daří- viz. nárůst fanoušků za poslední 3 roky...Fandění Realu je totiž o hrdosti, znalosti fotbalové historie a v neposlední řadě o uznávání technického a geniálního fotbalu...HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

netvrdil jsem že fotbal sleduju od doby co Barca má úspechy, ale není to logické že spousta lidí jí fandí, protože předvádí nádhernej fotbal a proto má ony úspechy ?? Rád se kouknu i na Real, hrajou dobře, ale jak začnou dělat tydle ekapády, znechutí se mi a přeju jim jen a jen prohry. Btw nikdy bych nefandil týmu, kterej je koupenej ,) dejte mi někdo k dispozici 5 miliard eur a postavim vám úspešnej tým (např bych si třeba angažoval Hidinnka a dal mu volnou ruku ať si sestaví tým podle svýho uvážení) a to umí každej, takže prostě už z tohodle principu jsou mi nesympatičtí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri shode bodu rozhoduje vzajemny zapasy a pak skore!!! Real je ostuda fotbalu, oezil dostal zaslouzene ck, ramos ani nemluvim , mou jde cucet na tribunu na bernabeu :D :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanoušek Barcelony se nedivím vzteku Realu, žlutá karta Pepeho měla být přesně opačně, nebezpečný faul útočníka. Co se týče Ramose, tak to se musím smát, ano byl to faul (pozn. ruka v obličeji), ale určitě mu nechtěl ublížit, navíc šlo vidět, že šel po míči Ramos. Jestli dostal za tento faul Sergio Ramos druhou žlutou, tak si měl ten co fauloval v 45. minutě Pepeho rovnou odpočinout do sprch. Ostatní byla jen frustrace. Nu což, Barceloně to aspoň pomůže k titulu. ale rozhodčí byl zaujatej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruben nedostal 2žk , prvne dostal Nilmar a pak Ruben, byla chyba v grafice madridisto ufnukanej ! :D :D :D Visca el Barca y Visca Catalunya ! putas de madrid!!!!

Reagovat
pospech11

si asi myslel mě ? no já nebrečím jen jsem se ptal, já si toho taky všiml až pop zápase a hledal jsem všechny dostupné informace, a v grafice bylo ukázano že to dostal Rubén, jestli to dostal někdo jiný je možné. Jestli ne tak hold rozhodčí asi blbě čte jména.

Reagovat
janinho

jedine putas patri tvojmu tatovi s mamkou, ked ta takto paradne vychovali... ale ty si spanielsky Raper, tak si to mozes dovolit decko nepodarene

nech pozeram jak pozeram, neviem z coho sa ty tesis pri pohlade na tabulku...

Reagovat
Krausio_Real_M

To se na tomhle webu nenajde normální fanoušek barcy? To se musej všichni fandové toho paklubu chovat jako absolutní blbci?

Reagovat
smazaný uživatel

asi taky nejsi úplně normální, když píšeš paklub....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba Barcelona je paklub což je pořád lepší než bejt BuziReálek, to vystihuje mnohem líp ten Váš ufňukanej tým ... Remizujou a Mourinho se může pos*at a tuším že na tiskovce všechno svalil na rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nesvalil, na tiskovce nebyl...Takže nepodávej informace,které jsou zcela zcestné

Reagovat
teenz

Diskuze o La Lize opravdu pritahuji abnormalni koncentraci imbecilu. Zlata Premier League.

No nic, Real si proti Malaze prohral zapas sam. Proti Villarealu asi take. Ale to ze mel Ruben dostat cervenou a rozhodci cely rocnik chybuji - jasna zprava, ze PL je o uroven vys. Titul bude jeste zajimavej.

Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Ať žije Espanyol....:D

Reagovat
smazaný uživatel

PEPEHO r ret - nejvic vtipne video co jsem kdy videl :D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoc ale Real si to pokazil sám několika hrubými chybami. Altintop tam celý zápas dělá skluzy na hraně a pak udělá jasný faul před šestnáctkou. Villarreal neměl sílu ani vystřelit a Real jim nabídne tresňák. A pak nedisciplína ve zdi, řekl bych i špatně postavená zeď a Iker. Pořád se řeší rozhodčí ale ten výkon nebyl dobrý, hlavně nervozita o 75. minuty a frustrace po vyrovnání. To že jsou profesionálové se svými platy a nezvládnou zápas za vedení 1:0.

Asi ty platy mají tak vysoké že jim z toho tečou nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc máme nového rekordmana ramose

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych se nedivil kdyby se Real svým vykartováním připravil o titul (kéž by). BARCA FOREVER

Reagovat
smazaný uživatel

škoda jen, že příští zápas maj jednoho z nejlehčích soupeřů...Kéž by hráli příště venku s Bilbaem nebo na Valencii, bez Pepeho, Ramose, Ozila (tak toho nahradi Kaka, spis ta obrana v troskach) a kdovi, treba dodatecne i Ronalda + Mou jen na tribuně...škoda, škoda.

Reagovat
teenz

Obrana v troskach ? Marcelo - Varane - Carvalho - Coentrao/Arbeloa/Lass ... V troskach ?

Reagovat
smazaný uživatel

dobře, nevolil jsem dobrý slovo, ale v problémech...Ramos a Pepe jsou klíčoví obránci. Carvalio už neni co to bejvalo, Varane se mi naopak dost líbí a Marcelo je asi takovej obránce,jak Alves, jen s tim rozdilem ze nema tu rychlost se vracet. Ale beztak, i kdyby tam šoup 4x Eboueho, tak Real vyhraje, bohužel (prosím tě vím že Eboue za Real nehraje, jen jsem chtěl uvést nějaký poleno světovýho fotbalu a navíc ani ne obránce)

Reagovat
teenz

Jo, v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem nesledoval ale Pepe a Ramos tvl.....Strašné

Ale v LM se rozstřílíme a pak to bude lepší...HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

nesnášim barcelonu . to jejich věčné přihrávání si na metr a gol messiho z 2 metrů. Proto fandim realu a myslím že tuto sezonu by mohl typický duel real-barca dopadnout úplně jinak , ipřesto že real ma v tomto duel často smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

a pokud tady někdo mluví o likvidačním zákroku ramose tak je debil , protože je vidět pouhý pokus odkopnout míč.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele