13. kolo
19.11.2011 18:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Villarreal zásluhou Valera přehrál tápající Betis

Zlepšené výkony z posledních zápasů si dokázal Villarreal přenést i přes reprezentační přestávku, čehož je důkazem dnešní výhra nad Betisem. Tu svou druhou brankou v sezóně zařídil Valero, jenž tak znovu posunul svůj tým do klidnějších vod.

Villarreal začal již od úvodu potvrzovat vzrůstající formu z posledních týdnů. Nejaktivnější byl v tomto směru Valero, jenž měl na starost prakticky všechny standardní situace, ze kterých hrozilo pro branku Betisu největší nebezpečí.

Byli to však hosté sami, kdo si přidělával ještě větší problémy. Tomu odpovídala přesně situace před vedoucí brankou Žluté ponorky. Etxebarria ztratil balón v souboji s Pérezem, ten se poté přes Rubéna dostal až k Valerovi, jenž si všiml špatného postavení Casta a nadýchaným obloučkem otevřel skóre - 1:0.

O pár minutek později však mohlo být srovnáno. Etxebarria napravil své předchozí zaváhání přesným pasem na Castra, ten ale nedokázal přízemní střelou Lópeze překonat.

Po obrátce se začali hosté hnát bezhlavě za vyrovnáním, to však byla voda na mlýn, neboť Villarreal mohl hrozit z rychlých protiútoků. Při tom byla nejvíce vidět dvojka Rubén - Valero, jejichž kooperace byla přímo ukázková. Ani jednou se jim ovšem nepodařilo nadějně rozjetou akci dotáhnout zdárně do konce.

Pojistku mohl po rohovém kopu přidat také hlavičkující Soriano, ani jeho zakončení se ale do prostoru ohraničeného třemi tyčemi nevešlo. Betis nakonec mohl odpovědět stejnou zbraní, střídající Montero to zkoušel z velké dálky, López se však stihl vrátit včas a udržel tak pro svůj tým důležité tři body.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele