27. kolo
12.03.2012 21:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Villarreal CF - Getafe CF 1:2

Pravidelný účastník evropských pohárů má letos velké problémy a bude rád, když se letos v nejvyšší španělské soutěži udrží. Po kolapsu v Lize mistrů se mu vůbec nevede ani na domácí scéně a po domácí prohře s Getafe dokonce spadl na sedmnácté místo, tedy poslední zaručující udržení v soutěži. Na osmnáctý Santander disponuje pouze tříbodovým náskokem a má rozhodně ještě co dělat. Getafe se naopak záchraně lehce oddálilo.

Díky důležitému vítězství má o pět bodů více než jeho pondělní soupeř, dostalo se přes hranici třiceti bodů a v tabulce mu patří dvanácté místo. Hosté se dostali do vedení už v 6. minutě a dlouho drželi těsný náskok, v poslední minutě úvodního dějství ale dokázal Villarreal srovnat z penalty. Nicméně o výhře hostů rozhodl dvacet minut před koncem Abdel a přetavil vyrovnaný duel na stranu hostů.

Hosté skórovali hned ze své první vážnější situace, když se po zaváhání defenzívy dostal do pokutového území útočník Miky. Ten pak přihrávkou našel volného Diega Castra, který už prázdnou branku opravdu nemohl minout. Domácím se naskytla velká příležitost krátce po čtvrthodině hry. Po faulu Michela na Jaumeho sudí okamžitě nařídil pokutový kop. Jenže Borja Valero mířil doprostřed branky přímo do rukavic gólmana Moyi.

V dalším průběhu byly k vidění spíše žluté karty, nicméně domácí mohli sedm minut před koncem srovnat. Z dvaceti metrů tvrdě vypálil Marcos Senna, ovšem jeho rána orazítkovala pouze břevno. V 45. minutě už ovšem bylo srovnáno a domácí využili svou převahu. Tentokráte ve vápně po lehkém kontaktu spadl Nilmar, po odpískání penalty jí šel sám kopat a přesně zamířil do levého horního růžku - 1:1.

V druhém poločase se hra uklidnila a oba celky chtěly především udržet alespoň bod. Nicméně z jediné vážnější situace vsítili hostů rozhodující trefu. Po krásné kombinaci zakončené narážečkou se ocitl před odkrytou klecí Abdelaziz Barrada a nemýlil se. Domácí otřeseni touto situací si v samém závěru nevypracovali ani nijak velký tlak a museli tak skousnout další hořkou porážku.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 pánové

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

stači 1 smajlik

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 slečinky!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele