10. kolo
25.10.2011 22:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Sevilla FC - Racing Santander 2:2

Velké překvapení se zrodilo v rámci předehrávky desátého kola Primera División na stadionu Ramona Sáncheze Pizjuana v Andalusii, kde domácí Sevilla pouze remizovala s Racingem 2:2. Skóre otevřel Manu, hosté však dvěma slepenými góly dokázali otočit vývoj zápasu a alespoň bod tak musel pro Sevillu získat svou druhou dnešní trefou až v nastavení Manu.

Sevilla nezačala dobře a v úvodních minutách se dostala pod tlak soupeře, který vyvrcholil v desáté minutě obrovskou šancí Koného, ten však hlavičkoval nepřesně. Na druhé straně to také hlavou zkoušel Cáceres, ale ani on nenašel prostor mezi třemi tyčemi.

Po dvaceti minutách vymysleli domácí na levé straně ukázkovou pohlednou akci, na jejíž konci byl Trochowski, toho však vychytal pozorný Toňo. Domácí utahovali šrouby, další možnost měl Escudé, po centru Campani ovšem hlavičkoval nad břevno. Prakticky hned v zápětí vyzkoušel Toňovu pozornost z velké dálky Medel, jeho střela ale postrádala větší přesnost a skončila v rukavicích hostujícího brankáře.

Ve třicáté sedmé minutě už Sevilla zaslouženě vedla, Campaňa poslal míč ze standardní situace přesně na hlavu Manu del Morala, který dokázal prudký centr usměrnit do brány. Sevilla mohla jít do šaten i s trojgólovým vedením v zádech, své tutové možnosti ale těsně před přestávkou zahodili Spahič a Trochowski.

Druhý poločas načal svou střelou Manu, tentokrát ale Toňa nepřekonal. A tak hosté udeřili, a to hned dvakrát. Nejprve v šedesáté druhé minutě odcentroval z levé strany Gonzalez, na přesný míč si naskočil Ariel a bylo srovnáno. A už o sedm minut později Racing dokonce vedl, to když Diop vyslal do šance Samperia a ten střelou pod břevno nedal Varasovi šanci.

Když už to vypadalo, že Sevilla nedokáže svou závěrečnou převahu přetavit v gól, objevil se znovu nikým nehlídán v pokutovém území soupeře Manu, poslal nechytatelně do sítě centr Rakitiče a zajistil tak svému týmu bod. Sevilla zůstává čtvrtá, zítra jí však může překonat Valencia. Racing vybojovaná remíza katapultovala na osmnáctou příčku před Granadu.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ariel Nahuelpaaan!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele