6. kolo
25.09.2011 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Zaragoza - Málaga CF 0:0

Málaga nezvládla ideálně utkání šestého kola na hřišti Zaragozy, když jen remizovala 0:0. Hosté byli lepším týmem, vypracovali si větší počet brankových příležitostí, jenže gól nedali, a tak nečekaně body ztratili.

Úvodní možnost zápasu měl ve čtvrté minutě domácí Postiga, ovšem míč mu sjel po kopačce a zamířil pořádný kus vedle levé tyče. V sedmé minutě už na sebe poprvé výrazněji upozornili i hosté, dobrou šanci ke skórování měl Van Nistelrooy, ale Roberta nepřekonal.

Stejný hráč to zkoušel ještě o minutu později, domácí brankář však byl i tentokrát na místě. Do prvního poločasu se ještě vtěsnaly zajímavé pokusy Barrery, Cazorly a Baptisty, jenže skóre se neměnilo ani jednou.

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce se obraz hry nezměnil, hosté drželi míč více na svých kopačkách, ovšem do těsné blízkosti branky soupeře se nedostávali. A když už ano, utekl Baptistovi v klíčový moment míč do zámezí.

Zaragoza měla ještě jednu příležitost převážit misky vah na svou stranu, Hélder Postiga si míč dobře zpracoval po přihrávce Barrery, vynikající zákrok ale předvedl Caballero. A když Rondonova hlavička skončila nad brankou, musela se Málaga spokojit s bodem, stejně jako domácí Zaragoza. Ta se v tabulce patnácté, Málaga šestá.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Real Zaragoza 1 - 3 Málaga CF

Reagovat
smazaný uživatel

No tentokrát bych viděl hodně vyrovnaný duel plný gólů....2:2 nebo 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
paver

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 baptista

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 joaquin

Reagovat
smazaný uživatel

0:8

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele