11. kolo
29.10.2011 22:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Real Sociedad - Real Madrid 0:1

Real je znovu první, dokázal totiž okamžitě zareagovat na večerní vítězství Barcelony a vrátil se o bod před katalánského giganta. Těžké utkání na půdě Realu Sociedad rozhodl už v deváté minutě kanonýr Gonzalo Higuain.

Zápas otevřely dvě dobré akce Ronalda z levého křídla, v prvním případě se však snažil pobavit fanoušky na úkor efektní střely či přihrávky, v tom druhém už vypálil levačkou na zadní tyč, ale Bravo zasáhl. V deváté minutě už se Real dostal do důležitého vedení, Coentrao totiž nádhernou ulicí našel volného Higuaina, ten přehodil Brava a potvrdil svou úžasnou formu z ligových zápasů, dal už desátý gól v letošní sezoně a vyrovnal tak výkon Cristiana Ronalda, více branek zaznamenal zatím jen Messi.

Real Sociedad velmi dobře bránil, pětičlenná obranná řada nepouštěla hostující ofenzivu do žádných šancí. A tak to Real musel zkoušet i pomocí dalekonosných střel, jakou předvedl po půlhodině hry Ronaldo, Bravo navíc míč jen vyrazil před sebe, Higuain však nereagoval včas. Prakticky gól měl na kopačce Cristiano Ronaldo, kterého do obrovské možnosti vysunul skvěle Di Maria, Portugalec však tváří v tvář Bravovi selhal.

V závěru prvního poločasu ještě měli své slušné možnosti Di Maria, Ronaldo a Higuain, domácí brankář Bravo si ale se všemi pokusy bez potíží poradil. S ojedinělou příležitostí Sociedadu přispěchal po hodině hry Carlos Vela, jeho střela však byla tečovaná na roh. Poté to z velké vzdálenosti vyzkoušel Alvaro Arbeloa, ale jeho pokus moc šancí na gól neměl.

Velké oživení do hry Sociedadu přinesl střídající Antoine Griezmann, který se okamžitě po svém příchodu na trávník zaskvěl skvělou individuální akcí a umístěnou střelou, Casillas ale konečky prstů dokázal míč vytěsnit mimo tři tyče. Na druhé straně cpal Higuain gólovou přihrávku na Ronalda, jenže ten se k míči nedostal.

Domácí otevřeli hru ve snaze vyrovnat a otevírali okna ve vlastních zadních řadách. Jednoho takového se snažil chytrým centrem šajtlí využít Di Maria, Higuain však na balón nedosáhl a Ronaldo ho poslal nad branku. Závěrečný tlak domácích se nedostavil, Erreala se spíše uchýlila k tvrdým zákrokům za cenu žlutých karet. Za jednu z nich mohl být hodně rád Griezmann, skluzem trefil holeň Ramose.

Real dohrál zápas poměrně v klidu, po nepříliš přesvědčivém výkonu tak vybojoval důležité tři body. Real Sociedad popáté z posledních šesti duelů a je až šestnáctý.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
PePiG7

1-3 Griezzman-2xRonaldo,Pipita

Reagovat
lampard11

0:2 higuaín,bemzema

Reagovat
smazaný uživatel

Bílý balet za posledních 5 kol nastřílel 21 branek !!! a Dnes tomu nebude jinak, na tiket patří 2,5+ golu a handicapova vyhra Realu, nebo dejte na tiket střelce, mohl by se trefit Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 hala madrid

Reagovat
Losinho

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 HALA MADRID

1x Di María 1x Kaká 1xHiguain

Reagovat
smazaný uživatel

pozdrav pre HALA MADRIDU :

http://www.youtube.com/watch?v=O7NIZifWVqU

Have a good time watching this:)

Reagovat
smazaný uživatel

dost utrápený zápas proti Lyonu čekám zlepšení a to hoooodně velké!!!Výkon

Reagovat
smazaný uživatel

no 0:1 nic moc ... Doufejme že to byl jen výpadek HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Real by měl někdo konečně vyklepnout!!!!!!!!!!!!!!! Barca olé

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele