25. kolo
26.02.2012 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sociedad potvrdil domácí zlepšení. Mallorca odjíždí bez bodu

Real Sociedad dokázal přehrát nejtěsnějším možným rozdílem Mallorcu a zvládl tak alespoň z části napravit reputaci z Granady, navíc se posunul o dva body právě před svého protivníka, jenž je tak i nadále těsně nad hladinou ponoru.

Mallorca zvládla minulý víkend důležité klání s Villarrealem, ovšem na půdě Sociedadu nezačal celek z Baleárských ostrovů zrovna nejlépe, čímž jen dokumentoval fakt, že na hřištích soupeřů neoplývá až takovým sebevědomím jako na Estadio Iberospar. To se také hned od začátku projevilo, Agirretxe, ani Zurutuza však nedokázali zacílit do prostoru branky.

Na druhé straně ale předvedli něco podobného v krátkém časovém sledu Hemed, Víctor a Tissone, na Claudia Brava tak šlo první zakončení až krátce po půlhodině hry, kdy musel vytěsnit hlavičkový pokus Perreiry. To bylo z prvního poločasu prakticky všechno.

Nicméně ve stejném duchu - tedy bez výrazných šancí se pokračovalo i krátce po změně stran. Něco změnit mohl Griezmann, ovšem mířil tak jako doposud většina střelců mimo prostor tří tyčí. Domácí se ale začali přece jen více osmělovat: hned dvě šance měl během pár minut Agirretxe, avšak ani on neměl správně seřízená mířidla.

Bývalý španělský mládežnický reprezentant se nakonec ale přece jen dokázal prosadit, a po přihrávce od Carlose Vely pálil přesně do levé šibenice - 1:0. Mallorca měla na vyrovnání deset minut, ale i to mohlo nakonec stačit, to by však Víctor musel z dvanácti metrů usměrnit balón do prostoru branky.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele