31. kolo
01.04.2012 21:30 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Real Sociedad - Rayo Vallecano 4:0

Jednoznačným výsledkem skončilo utkání mezi Realem Sociedad a nováčkem z Raya Vallecano. Domácí San Sebastian v zápase zvítězil vysoko 4:0, čímž se dostal na třináctou pozici přesně za svého nedělního soupeře, na kterého nyní ztrácí pouze bod. Domácí o svém vítězství rozhodli už v prvním poločase, po kterém vedli 2:0.

Domácí začali utkání lépe, ale první velikou šanci měli překvapivě hosté. Už ve 4. minutě se Diego Costa dostal do samostatného úniku a běžel sám na gólmana Brava, ale jeho střela mířila nad branku San Sebastianu. V tomto případě se tak potvrdilo pravidlo "nedáš, dostaneš" a o dvě minuty později šli domácí do vedení. Centr Daniela Estrady umístil svou přízemní střelou do branky kanonýr Agirretxe - 1:0.

Od úvodního gólu byli domácí lepším celkem a ve 24. minutě mohli přidat další zásah. Tentokrát si na centr naskočil Antoine Griezmann a jeho hlavičku musel vytáhnout na roh skvělým zákrokem gólman hostí Joel. Další střelou se prezentoval znovu Agirretxe, ale tentokrát nemířil mezi tři tyče branky Vallecana.

I přesto si domácí z tlaku dokázali vypracovat šanci ke vstřelení druhého gólu. Ve 32. minutě vrátil balón před branku hostí Carlos Vela přímo na připraveného Zurutuzu, který hlavou zvýšil už na 2:0 pro domácí Sociedad. Tento stav také platil na konci prvního poločasu.

Do druhého dějství vlétli domácí jako uragán a prakticky hned na začátku rozhodli o tom, jak tento zápas dopadne. V 51. minutě zvyšoval už na 3:0 Antoine Griezmann, který dostal přesný pas od Elustonda a přízemní střelou potřetí překonal hostujícího gólmana Joela.

O minutu později navíc hosté inkasovali počtvrté. Po povedené kombinaci stál tentokrát na konci akce mexický reprezentant Carlos Vela, který neměl problém balón uklidit do poloprázdné branky. Hosté hrozili pouze zřídka a v utkání nekladli příliš veliký odpor. Nejaktivnější byl útočník Diego Costa, ale většinu jeho akcí zastavili domácí před svým pokutovým územím.

Ve zbylém průběhu utkání už si domácí San Sebastian pouze kontroloval své čtyřbrankové vedení a nepustil Rayo k ničemu výraznějšímu. Naopak mohli domácí přidat další gól, ale v dobré šanci se neprosadil střelec třetího gólu Griezmann. To už však domácí mrzet nemuselo, protože zápas skončil jednoznačně 4:0 v jejich prospěch.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
RS

3:1

Bravo

Estrada-Ansotegi-Demidov-De la Bella

Prieto-Illara-Pardo-Aranburu-Vela

Agirretxe

Hlavně, at nehraje Martinez, Cadamuro a Zurutuza, (Grizi) těm se fakt nedaří. Na stopera Ansotegiho, potřebujem důraz!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele