13. kolo
20.11.2011 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad - Espanyol Barcelona 0:0

Velmi nezajímavé utkání viděli diváci na stadionu v San Sebastianu. Domácí Real Sociedad přivítal Espanyol Barcelona a po bezbrankové remíze si oba týmy připsaly po bodu. V zápase dokonce ani nebylo příliš příležitostí ke vstřelení gólu a remíza je zaslouženým výsledkem. V tabulce zůstal Espanyol na solidní sedmé příčce. Sociedad nezažívá povedený vstup do sezóny a s devíti body je poslední.

První přesný pokus mezi tři tyče přišel až po čtyřiceti minutách hry a bylo jasné, že v zápase se rozhodně nedaly očekávat nějaké ofenzivní hody. V prvním poločase byl k vidění zejména souboj ve středu hřiště a mnoho nepřesností. Jedinou střelu na branku vyslal ve zmiňované minutě domácí Joseba Llorente, ale jeho chabý pokus nebyl pro gólmana hostí problém.

Zajímavou šanci měl ještě domácí Imanol Agirretxe, který po rohovém kopu hlavičkoval jen těsně mimo branku. Diváci na stadionu viděli v prvním poločase více možností o střelu, ale většina byla buď zblokována, nebo mířila hodně mimo. Po nezáživné pětačtyřicetiminutovce se tak šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Hned v úvodu druhého poločasu se mohlo měnit skóre a uvedli se hosté. Joan Verdú dostal parádní kolmici od jednoho ze spoluhráčů a střelou na zadní tyč jen těsně minul branku domácích. U domácího týmu byl aktivní hlavně Romaric, ale v ofenzivních choutkách ho nikdo ze spoluhráčů příliš nepodpořil a Espanyol tak v pohodě další útoky ubránil.

V poslední čtvrtině zápasu bylo k vidění několik střídání a také největší šance celého zápasu. Hostující Raúl Rodriguéz v 83. minutě nastřelil tyč branky Sociedadu. Espanyol tak tuto šanci nevyužil a v závěru zápasu už se oba celky soustředily pouze na obranu. Nepříliš atraktivní odpolední duel mezi Sociedadem a Espanyolem tak gól nepřinesl.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele