10. kolo
26.10.2011 22:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Real Madrid - Villarreal CF 3:0

Real se dnes příliš nenadřel, porazil Villarreal 3:0 a vrátil se před Barcelonu na druhé místo. O osudu utkání bylo rozhodnuto už po jedenácti minutách, kdy se domácí rychle dostali do dvoubrankového vedení a svého soupeře drtili. Po půlhodině hry navíc přidali třetí branku a ve druhém poločase tak již mohli jen šetřit síly.

Úvodní dvacetiminutovka byla ze strany Realu fenomenální. Bílý balet na svého soupeře vlétl a už po pěti minutách to mohlo být 2:0, jenže Benzema vystřelil mimo a Ronaldo na Di Mariův centr nedosáhl. V šesté minutě už ale Real vedl 1:0, Di Mariova dokonalá přihrávka za obranu přistála přesně na noze Benzemy, jenž pohotově přehodil Lopeze a otevřel skóre.

Kolotoč se nepřestával točit, Ronaldova střela cíl nenašla, Kaká zase trefil jen bránícího protihráče Gonzala. V jedenácté minutě zvýšili domácí své vedení na 2:0, skvělý Di Maria přihrál na hranici pokutového území Brazilci Kaká, který se odhodlal ke střele levačkou a trefil se přesně k pravé tyči Lopezovy svatyně.

Hned o minutu později měl na hlavě čistou gólovou šanci Benzema, hlavičku zblízka ale neumístil dobře, a tak Lopez stačit zasáhnout. První střela hostů na branku přišla v patnácté minutě, ale Rossiho pokus nemohl Casillase vystrašit. Poté pálili v krátkém sledu Di Maria, Benzema a Ronaldo, všechny tři střely ale skončily vedle hostující brány.

V jednatřicáté minutě vedl Real už o tři branky, Benzema totiž oplatil Di Mariovi nádherný dlouhý pas, našel ho za obranou Villarrealu a Argentinský rychlík pohodlně dopravil míč do sítě. Jedinou pořádnou možnost Žluté ponorky v první půli měl až v jejím závěru Valero, Casillas ale skvěle zasáhl.

Kdo čekal, že Real i po přestávce svého soupeře zmáčkne a přidá dalších několik gólů, šeredně se spletl. Domácí vstoupili do druhé půle v pohodovém tempu, nahrávali si kolem půlící čáry a v klidu kontrolovali průběh zápasu. A tak logicky nepřicházely ani šance. Za zmínku z druhé pětačtyřicetiminutovky stojí snad jen Arbeloův průnik deset minut před koncem normální hrací doby, Lopez ale nohou vyrazil.

Real tak ušetřil spoustu sil, v pohodě přehrál Villarreal 3:0 a potvrdil vynikající formu z posledních zápasů. V součtu i s Ligou mistrů zvítězil už sedmkrát v řadě, navíc s impozantním skóre 28:3. Bílý Balet znovu přeskočil Barcelonu a na první Levante ztrácí bod. Hosté stále čekají na druhé vítězství v sezoně a jsou až osmnáctí!

Autor: Michal Hruška

Komentáře (14)

Přidat komentář
lampard11

3:1 Benzema,Ozil,Ronaldo-Rossi

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:2-C.Ronaldo,Kaka,C.Ronaldo,Hiquaín,-Rossi,Rossi

Reagovat
smazaný uživatel

6:1 (Ronaldo 3,Ozil,Arbeloa,Xabi)

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
PePiG7

3-1 2xRonaldo,Higuain-Borja Valero

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 2x ronaldo higuain benzema

Reagovat
smazaný uživatel

to by slo

Reagovat
smazaný uživatel

5:1 (CR7,CR7, Higuaín, Benzema, Kaká)

Reagovat
smazaný uživatel

a za villareal Rossi

Reagovat
Losinho

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačná dominace RM :).HALA MADRID

Reagovat
delfin

házená

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele