36. kolo
29.04.2012 12:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Madrid - Sevilla FC 3:0

Real nezaváhal a jde si pro titul, o ten už ho může překvapit jedině nevídaný zázrak. Dnes zvládl jedno z papírově těžších utkání závěru sezony, když zdolal na domácím hřišti Sevillu bez problémů 3:0. Skóre otevřel poměrně rychlou brankou Ronaldo, po přestávce přidal dvě slepené trefy Benzema.

Nejprve se dvakrát snažil prokousat hostující obranou Ronaldo, v obou případech ale tvrdě narazil a při pokusu o vyžádání faulu neuspěl. Ve čtvrté minutě dala Sevilla gól, naneštěstí pro Andalusany byl však těsně před přesným zakončením Rakitiče odpískán útočný faul. O chvíli později na druhé straně trefil Varas svým odkopem napadajícího Ronalda a musel si hodně oddychnout, když viděl balón projít mimo tři tyče.

V jedenácté minutě měl aktivní Ronaldo další solidní příležitost, na první gól utkání se ovšem i nadále muselo čekat. A to platilo i po další Ronaldově možnosti, za Varase ale tentokrát skvěle zakročili obětaví obránci Sevilly. V devatenácté minutě už však Bílý balet vedl. Špatnou rozehrávku hostů vystihl Di María, Benzema posunul míč doleva Ronaldovi, ten si pohrál s Cokem a s přehledem zavěsil.

Rychle odpovědět mohl Jesus Navas, jenže na Casillase si z dálky nepřišel, přestože jeho rána měla dobré parametry. Po půlhodině hry zachybovali při kombinaci také domácí a Sevilla náhle mohla jít do přečíslení dvou na jednoho, Navas ovšem nedokázal přesným pasem najít Negreda. Real už málem slavil po pokusu Benzemy,Varas ale zázračně zasáhl a vytěsnil balón na roh.

Ve třicáté sedmé minutě dostal Real příležitost rozehrávky nepřímého kopu ze vnitřku pokutového území, Ronaldo byl totiž zasažen v šestnáctce vysokou nohou. A sám se po přiťuknutí Alonsa ujal i rozehry, ovšem trefil jen tyč. Další šanci měl díky přečíslení a krásné přihrávky Özila Benzema, avšak přestřelil.

Prakticky hned po přestávce měl Negredo na kopačce vyrovnání, když si pohrál s domácí obranou a najednou se ocitl úplně sám před Casillasem, tváří v tvář španělské jedničce ale selhal. A hned z protiútoku Real rozhodl o svém vítězství, Benzema totiž využil krásné uličky Di Mariy a nedorozumění v hostující obraně a v poklidu zasunul. A už o tři minuty později to bylo 3:0, Ramos našel přesně hlavu úplně osamoceného Benzemy, na kterého opět nezbyla složitá úloha.

Real si bez potíží došel pro výhru 3:0 nad Sevillou a už dnes večer může slavit zisk ligového titulu, to v případě, že Barcelona padne na půdě Raya.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

REAL SI JDE PRO TITUL! jasná 1

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
Losinho

5:2

Reagovat
smazaný uživatel

█░█░█▀█░█░░█▀█░░█▄█░█▀█░█▀▄░█▀▄░█░█▀▄ ███░█▀█░█░░█▀█░░█░█░█▀█░█░█░█▀▄░█░█░█ █░█░█░█░█▄░█░█░░█░█░█░█░█▄▀░█░█░█░█▄▀ ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Real MAdrid Hlavne Mesut Özil SU NAJLEPŠÍ

Reagovat
smazaný uživatel

Real zo zvládne 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 2xCR,DiMaria

Reagovat
smazaný uživatel

6:2

Reagovat
smazaný uživatel

nehrají náhodou v neděli od 12:00?????

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 Real mi se zdal ve seminale moc unaven

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele