8. kolo
15.10.2011 18:00 CET
4 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Madrid - Real Betis 4:1

Real Madrid poměrně snadno zdolal Betis, zvítězil 4:1. Po bezbrankovém prvním poločase se domácí rozjeli a vývoj zápasu v klidu kontrolovali. Druhý ligový hattrick v řadě zaznamenal Gonzalo Higuain, jednou se trefil Kaká a na druhé straně Molina. Real se po páté letošní výhře minimálně do večera vyšvihl na první místo ligové tabulky.

Uběhlo jen několik málo sekund a hosté mohli rychle zchladit fanoušky Realu, nebezpečně pálil Vadillo, Casillas však byl na místě včas a zasáhl. Ve dvanácté minutě měl pak ještě jednu šanci Castro, ale pak už začal Bílý balet ovládat střed pole a tedy i celý zápas. Po pár odpískaných ofsajdech se konečně k míči dostal i Higuain, to se však teprve zastřeloval.

Zdaleka největší příležitost první pětačtyřicetiminutovky měl zhruba v její polovině Cristiano Ronaldo, ovšem ani on v přímé konfrontaci s gólmanem Barriagou neuspěl, a tak se do kabin šlo za nerozhodného stavu 0:0. Jenže hned v první minutě druhého dějství se Real dočkal zasloužené vedoucí branky a výraznou měrou se na tom podíleli právě aktéři předešlé zmíněné akce.

Dlouhý pas za obranu totiž dostal Ronaldo, dlouho se ale zdálo, že bude až příliš dlouhý a Barriaga si pro něj v klidu dojde. Jenže brankář Betisu začal nepochopitelně couvat zpět k brance, a tak mohla portugalský hvězda nikým neatakována připravit balón před prázdnou branku Higuainovi a Real vedl 1:0.

V padesáté deváté minutě už to bylo o dvě branky, po levé straně utekl Ronaldo, poslal míč na nohu Kaká, jehož krásná technická rána zapadla přesně k levé tyči hostující svatyně. O deset minut později dokázal Betis zdramatizovat závěr duelu, když se po chybě v domácí obraně prosadil Molina, ovšem už za minutu byl rozdíl ve skóre znovu dvojnásobný.

Střídající Di Maria poslal geniální kolmici na Higuaina, který obešel Barriagu a zvýšil na 3:1. A v sedmdesáté třetí minutě padl poslední gól utkání, oba spoluhráči z argentinské reprezentace si famózně zopakovali kombinaci a "Pipita" tentokrát zvolil elegantní oblouček - 4:1. V poslední minutě mohl Higuain zaznamenat i svou čtvrtou dnešní branku, tentokrát se však ocitl až příliš blízko Barriagovi, a tak při snaze obstřelit gólmana soupeře minul.

Real i přesto porazil Betis 4:1 a do večerního zápasu Barcelony se posunul na vedoucí příčku Primera División, Betis i po sedmém odehraném kole zůstane sedmý.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:1 (Ronaldo 4,Higuaín)

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID!!! 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Krausio_Real_M

pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Betis branku nedá, Real dá 5

:cool:: HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

to bude velky cislo kord kdyz hrajeme doma tak tipuju 5:1 HALA MADRID !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid 0 - 1 Real Betis :

REAL

Reagovat
Krausio_Real_M

Ano, právě si nám zas a znova prokázal svoji inteligenci. Gratuluji

Reagovat
Devil

Blbci jsou opravdu vsude......

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera real je prostě nejlepší

Reagovat
danny47

El Pipita třetí hattrick v třetím zápase za sebou, to je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

no vlastně mezti tím ještě prohrala Argentina s Venezuelou 1:0 tak gola dat nemohl, ale i tak je to frajer ....................a barca

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi ukazal svoju inteligenciu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele