6. kolo
24.09.2011 20:00 CET
6 : 2
(2:1)

Reportáž

Real rozstřílel v derby Rayo

Real Madrid po dvou zápasech zabral a půltuctem gólů zničil městského souseda z Raya. Hattrick si připsal Cristiano Ronaldo, gólově debutoval mladík Varane. Domácí neoslabila ani časná branka hostů, ani zbytečné vyloučení Di Maríi.

Divokou gólovou přestřelku nabídlo madridské derby mezi Realem Madrid a Rayem Vallecano. Vítězství si odnesli domácí, kteří tak aspoň částečně dali zapomenout na ztrátu pěti bodů z posledních dvou zápasů. Hosté sice bojovali, ale nakonec se jejich snaha bodově neprojevila.

Bílý balet nastoupil s několika změnami, Ramos se posunul na pravý kraj obrany a uvolnil místo Albiolovi, Lass nahradil ve středu zálohy Khediru, na spojce se objevil Kaká a na hrotu Higuaín. Rayo vyběhlo na trávník Santiago Bernabéu v očekávané sestavě, pouze Trashorrase nahradil guinejský talent Lass.

Utkání začalo pro domácí šokem, protože už v 1.minutě šli hosté do vedení. Míč ztratil Lass, Michu našel Tamuda, jeho střelu Casillas vyrazil před Michua a ten nezaváhal - 0:1! Za Real odpověděl Varane po centru Di Maríi, ale těsně minul. Vzápětí zahrozil křížnou střelou Piti.

V 8.minutě pálil nad po faulu na Kaká z přímého kopu Ronaldo. Rayo mělo však převahu, o čemž svědčila rána Tamuda, kterou s obtížemi zlikvidoval Casillas. Až ve 20.minutě střílel nebezpečně Kaká. Velice aktivní byl Lass z Raya, který po individuální akci z 25.minuty střílel těsně nad.

Mourinho reagoval stažením Lasse Diarry a nasazením Özila, což se postupně projevilo na útočné efektivitě domácích. Pro ofsajd nebyl uznán gól Higuaína, vzápětí Özilovu ránu vyrazil Dani. Další pokus z přímého kopu Ronalda minul branku. Real se dočkal až ve 38.minutě po průniku Kaká, jehož přihrávka našla Ronalda a ten prostřelil Daniho mezi nohama.

V nastaveném čase dokonal Real obrat, ač se tak událo po ofsajdu: Xabi našel pasem Ramose, ten sklepl na Higuaína, který dorazil do prázdné branky.

Druhou půli načala zajímavá akce Michua, který z takřka nulového úhlu těsně minul. Pak byl po dalším průniku ve vápně sražen Kaká a Ronaldo si v 50.minutě připsal další zásah. Hosté ovšem vzápětí střetnutí zdramatizovali, neboť aktivní Michu doklepl odražený míč do sítě a následně byl po zbytečné ruce a druhé žluté kartě vyloučen Di María.

Rayo se pustilo do útoku a Movilla střílel nad. V 65.minutě vyrazil ránu Xabiho konečky prstů Dani. V 68.minutě si připsal první oficiální gól v bílém dresu mladík Varane, jenž po rohu místo hlavičky volil patičku, kterou poslal do sítě Raya. Hosté se nevzdávali, Movillův pokus zneškodnil Casillas.

V 72.minutě rozjel Real další kontr, Benzema našel Özila, ten mu vrátil na kraj vápna a Francouz z první vstřelil pátý gól Madridu. Hosté se dostali do další šance v 82.minutě, ale Pachecovu ránu Casillas kryl.

Půltucet gólů uzavřela další penalta, kterou po faulu na Ronalda proměnil opět sám Portugalec, který si připsal druhý hattrick v sezoně. Real v klasifikaci postoupil před nedělními zápasy na čtvrté místo, Rayo je zatím stále na 11.příčce.

Autor: Jaroslav Smrž / marca.es

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Real zvítězí 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

tady se už REAL musi probrat....tip:4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid 1 -0 Rayo Vallecano

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid 0:2 Rayo Vallecano

Reagovat
smazaný uživatel

4-0

Reagovat
smazaný uživatel

zitrejsi tip 5:0 santiago bernabeu HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Losinho

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

5-0,Ronaldo 3 goly,Higuain,Kaká

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je ten Varane?

Reagovat
smazaný uživatel

tvůj tata

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes snad nastoupí Karim i Gonzalo spolu od zacatku. Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

M O U R I N H O

kolik bodů že to stačí na záchranu ten vždycky něco vybleje a pak si po zápase ani neumí podat ruku...hoši máte největšího idiotskýho trenéra na celým světě...nikdy nikdo nebyl,není ani nebude větší tragéd,než je ten portugalskej trotl

Reagovat
Jerichoo

sám si tragéd

Reagovat
Krausio_Real_M

dej si facku, takovej noob jseš a dáš si jako nick jméno takový legendy

Reagovat
CHONG

To mě fakt baví, když nula, která v životě nikdy nic nedokázala si bere do hubu nejlepšího trenéra na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho řekl že špatné výsledky tým nakopnou!! Ale u Realu to boužel naplatí!! HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

zase červená .. to je strašný :D

Reagovat
smazaný uživatel

Varane

Reagovat
smazaný uživatel

Hm HALA MADRID Real nej tým!!!! a varane parádní patička

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele