14. kolo
27.11.2011 12:00 CET
2 : 3
(0:0)

Reportáž

Real Betis - Real Sociedad 2:3

Real Sociedad po osmi zápasech zvítězil a odpoutal se tak od posledního místa v tabulce. Zato mizérie Realu Betis pokračuje, sevillský klub naopak svou šňůru zápasů bez výhry natáhl již na osm utkání.

Gólové vyjádření prvního poločasu rozhodně neodpovídá jeho atraktivitě. Týmy se poctivě střídaly v nadějných příležitostech, na domácí straně se zaskvěl v šesté minutě skvělým zákrokem proti Agirretxemu Casto, na straně opačné zase Pozuelo mířil o čtvrt hodiny později vedle.

Jednoznačně největší šanci první půle ovšem ve 23. minutě spálil útočník Griezmann. Francouzský mladík totiž nařízenou penaltu po faulu Casta poslal jen vedle levé tyče.

Utkání tím ale neztratilo na tempu a nadále se přelévalo z jedné strany na druhou. Pět minut před koncem se Sociedad nadechl k další obrovské šanci, jenomže z přečíslení vytěžil jen Agirretxeho střelu, kterou Castro zkrotil. Poločas tak i přes pár nadějných šancí skončil bez branek.

Druhý poločas ale konečně branky přinesl. V 53. minutě sice Griezmann znovu minul branku po zkratu v komunikaci mezi brankářem Betisu a jeho obránci, za tři minuty už ale mohl slavit. Rohový kop Vely se snesl na hlavu Imanola Agirretxeho a ten poprvé překonal Casta.

Domácí se ani v nejmenším nezmohli na odpověď a o dvacet minut později inkasovali znovu. Hlavní strůjci první branky si tentokrát role vyměnili, Agirretxe vyslal Carlose Velu a ten i přes tlak vracejících se zadáků zvýšil na 0:2.

Ovšem Betis se nevzdal a dvěma góly v průběhu pěti minut srovnal. Nejprve po Sevillově centru snížil z první Jonathan Pereira. Ten samý muž pak i vyrovnal. Standardní situace po faulu Vely sice trefila jen zeď, nicméně připravený Pereira dokázal míč vrátit do branky.

Utkání však nebyl konec. Ve druhé minutě nadstavení Iñigo Martínez chytrou střelou z poloviny hřiště rozhodl o vítězství Sociedadu.

Autor: Daniel Polách / onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

betis dobre srovnAL ale prohral xD rym basnik koment ant saksrajb xD delam si prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

800towincha=king

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele