25. kolo
25.02.2012 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Betis do třetice neuspěl, výjimečný bod si tentokráte odváží Getafe

Po nezáživné první půli se nakonec utkání poměrně slušně rozběhlo, Betis se krátce po změně stran ujal díky Molinovi vedení, to pak na druhé straně smazal nešťastník Dorado. Oba týmy tak zůstávají v klidném středu tabulky daleko od sestupových příček.

Krize v obranných řadách Getafe donutila klub požádat vedení ligy o výjimku, aby mohl na hostování přivést v Seville nevyužívaného Alexise. Byli to právě hosté, kdo vstoupil do utkání aktivněji a měl míč na svých kopačkách. Největší příležitost úvodních patnácti minut si připsal Güiza, Fabri ovšem ukázal parádní reflex a balón vytěsnil mimo tři tyče.

Za domácí poté zahrozil Rubén Castro, strůjce pondělního vítězství v Zaragoze, tentokráte ale na něco podobného nenavázal a mířil nepřesně. Zdaleka nejaktivnějším hráčem Betisu byl Montero, po jehož práci jsme koneckonců viděli také první branku: ekvádorského středopolaře oslovil Juanma, balón šel ještě na Molinu, na kterého už byl Moyá krátký - 1:0.

O chvíli později už bylo zase srovnáno, postaral se o to Güiza, tedy s dopomocí teče Dorada, Farbi byl naprosto bezmocný - 1:1. Zběsilé tempo pokračovalo i nadále. Po kombinaci střídajícího Diega Castra s Güizou ovšem nezapršelo. To mohlo záhy na opačné straně: dalekonosný pokus Etxebarrii jako ránu Rubéna Castra ale zastavil Moyá.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele