14. kolo
27.11.2011 18:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

RCD Mallorca - Racing Santander 2:1

Mallorca zvládla v domácím zápase proti Racingu Santander roli favorita a po vyrovnané bitvě zvítězila těsně 2:1. Díky tomu se v tabulce posunula o tři body vzhůru a navíc má zápas k dobru. Racing se naopak dále trápí a s devíti body se nachází na posledním místě tabulky Primera Division.

Diváci na stadionu Iberostar začal velmi neatraktivním způsobem a první půlhodiny diváci prakticky neviděli střelu na branku. První přišla právě až po zmiňované půlhodině hry a postaral se o ní hostující Stuani, který patřil k nejaktivnějším hráčům na hřišti. Racing znovu předváděl svou typickou aktivní hru, ale jako vždy téměř bezúčelnou.

Nejvíce se toho dělo v závěru poločasu. Nejprve se v zajímavé příležitosti ocitl střídající Nsue, který ve 20. minutě musel nahradit zraněného Castra, ale jeho střelecké kvality nedokázal napodobit a vysoko přestřelil. O dvě minuty později se přeci jen domácí dostali do vedení ještě před odchodem do kabiny, když si dal vlastní gól Marc Torrejon - 1:0. Do kabin se tak šlo za vedení Mallorcy v poměru 1:0.

Druhý poločas začali aktivněji domácí a do veliké šance se probojoval Tomer Hemad, ale tváří v tvář gólmanovi Toňovi selhal. V 58. minutě však domácí dokázali přidat druhý gól a téměř rozhodli o osudu utkání. Po přihrávce Michaela Pereiry se trefil Victor Casadesus a zvýšil na 2:0.

Po druhém obdrženém gólu hosté vystřídali a na hřiště se dostal útočník Ariel. To se ukázalo jako dobrá volba trenéra Cúpera a tento hráč v 75. minutě utkání snížil na 1:2 po povedené přihrávce od Papeho Diopa. V závěru zápasu se Racing snažil o srovnání skóre a tudíž zisk alespoň bodu, ale Mallorca si kvalitní defenzivní prací vedení udržela a zvítězila 2:1.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele