26. kolo
03.03.2012 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

RCD Mallorca - CA Osasuna 1:1

Mallorca se opět o něco oddálila sestupovým vodám a nyní disponuje šestibodovým náskokem a nachází se na čtrnáctém místě tabulky. Naopak pro Osasunu může být zisk jednoho bodu mírnou ztrátou. Má sice jen o šest bodů více, ve vyrovnané soutěži jí však patří šesté místo a bojuje o pohárovou Evropu. Při případném vítězství se dokonce mohla dostat na čtvrté místo zaručující kvalifikaci Ligy mistrů.

Hosté se přitom dostali do vedení v úvodní nastavené minutě prvního poločasu, jenže domácí hráli v tom druhém lépe a nakonec se dvacet minut před závěrečným hvizdem dočkali zaslouženého vyrovnání. V první možnosti se po deseti minutách hry dostali domácí, kdy střela útočníka Alfara mířila vskutku o centimetry vedle pravé tyče. V dalším průběhu prvního poločase se nic zajímavého nedělo a spíše oba celky přidaly na tvrdosti.

Ovšem, když už se zdálo, že oba celky půjdou do kabin stejně spokojení, tak se nakonec dostala Osasuna z ničeho nic do vedení. Po opakovaném centru odvrátila obrana Mallorcy napodruhé jen na hranici vápna k Alvaru Cejudovi a ten přesně umístěnou ranou k tyči otevřel stav zápasu. Nicméně Mallorca hrála lépe a ve druhém poločase zatlačila svého soupeře na vlastní polovině. K velké tutovce se sice nedostala, jenže v 71. minutě hned dala branku.

Po rohovém kopu Terejy přistál balón přímo na hlavě Emilia Nsua a ten uklidil balón do horního růžku. V dalším průběhu se už oba celky snažily spíše bránit a přibývalo žlutých karet, žádná vážnější situace už k vidění nebyla. V příštím kole Pamplona přivítá sedmé Bilbao, které má pouze o jeden korálek méně. Mallorca bude mít ještě složitější úlohu, jede na půdu třetí Valencie.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
vanGomm

X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele