26. kolo
03.03.2012 18:00 CET
4 : 2
(1:2)

Reportáž

Rayo Vallecano - Racing Santander 4:2

Santander se nedokázal dostat ze sestupové zóny ani po boji na půdě překvapení letošní sezóny Raya Vallecana a po divokém průběhu prohrál 2:4. Domácí celek se tak prozatím posunul na osmé místo tabulky a výrazně vyhlíží pohárové příčky. Santander má sice "jen" o deset bodů méně, jenže na sedmnáctý Villareal ztrácí tři korálky a ten má ještě duel k dobru. Nyní o výhru přišel po kolapsu v druhém poločase.

Hosté totiž vedli po necelé půlhodině dokonce o dvě branky, v poslední minutě prvního poločasu však domácí snížili. A v druhém dějství během osmi minut inkasovali celkem třikrát, proto odjíždějí s prázdnou. Hrdinou utkání se stal Michu, který dvěma brankami srovnal stav a domácí poté byli na koni a přidali hned další dvě branky.

Hostům hned v úvodu nastala velká komplikace, ve třetí minutě totiž brankář Tono brutálně poslal k zemi mimo vápno Diega Costu a okamžitě byl vyloučen. Santander se i v desíti dostal do vedení zásluhou Marca Torrejóna, který po dlouhém centru do vápna přesně nastavil nohu a míč zapadl do prázdné branky. Další velký zázrak přišel ve 28. minutě, kdy hosté i v početní nevýhodě vedli už o dvě branky.

Po velké hrubce domácí obrany šel sám na gólmana Joela Gonzálo Colsa a z jasné pozice se nemýlil. Santander měl ale nakonec smůlu, v poslední minutě první půle po krásném centru z pravé strany uklidil hlavou do protipohybu gólmana útočník Michu. Ten vyrovnal dvacet minut po přestávce, po střele Costy a následnému zákroku gólmana Maria dorážel do zcela odkryté branky. Za další tři minuty Rayo skvěle otočilo proti oslabenému soupeři.

Neomylný byl Raúl Tamudo po centru za obranu, jeho pravačka byla naprosto přesná. Gólovou tečku zápasu dal Piti, který si seběhl do vápna na milimetrovou nahrávku Costy a bez větších potíží pokořil Maira počtvrté. Ve zbytku zápasu se už spíše dohrávalo a zdecimovaný Santander se na nic nezmohl.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze sem tu jednicku nedal kurz byl peknej

Reagovat
tlaci

doufám v 1, když hostům chybí Acosta mělo by to být snadnější

Reagovat
smazaný uživatel

škoda snad se Santander zachrání

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele