5. kolo
21.09.2011 20:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Rayo Vallecano - Levante UD 1:2

Překvapení se zrodilo také v Madridu, kde domácí Rayo Vallecano poměrně nečekaně podlehlo Levante 1:2. Hosté tak navázali na senzační vítězství nad Realem a díky dobré formě vyšplhali v tabulce na šesté místo. Rayo střídá výsledky jako den a noc a je desáté.

Mnohé naznačila již desátá minuta zápasu, kdy se Levante dostalo do brzkého vedení v zápase a jak se později ukázalo, jednalo se o naprosto klíčový moment. Koné i s trochou štěstí vysunul do šance Valda, který nezaváhal a otevřel skóre zápasu. Hrál se dost opatrný fotbal, diváci se na stadionu po většinu času nudili, ze sedadel je zvedla až další gólová akce a opět udeřilo na druhé straně, než si Estadio Teresa Rivero přálo.

V osmadvacáté minutě rozehrál volný přímý kop ze strany Barkero, našel přesně hlavu nabíhajícího Ballesterose a Levante vedlo o dvě branky. Rayo mohlo snížit zásluhou Botelha, jenže ten přestřelil a jen o pár sekund později se podobně vedlo také Delibasičovi.

Ve dvaasedmdesáté minutě dostali domácí příležitost rozehrávky pokutového kopu po faulu na Nana na Pitiho. Zodpovědnost na sebe vzal Raúl Tamudo, toho sice napoprvé brilantně vychytal Munúa, jenže na dorážku téhož hráče již byl krátký.

Definitivní rozuzlení přinesla sedmdesátá osmá minuta, kdy byl za tvrdý zákrok zezadu bez předchozího napomínání vyloučen domácí Botelho a Vallecano muselo dotahovat náskok soupeře o desíti. To se Pitimu nepovedlo, naopak mohl zvýšit vedení Levante Kone, skóre se už však neměnilo.

Rayo podlehlo Levante 1:0 a je desáté, Levante chytilo velmi dobrou formu a je na šestém místě.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele