32. kolo
07.04.2012 18:00 CET
6 : 0
(4:0)

Reportáž

Rayo Vallecano - CA Osasuna 6:0

Favoritem v zápase mezi Rayem Vallecanem a Osasunou byli hosté, kteří na šesté pozici bojují o evropské poháry. Rayo však předvedlo totální destrukci a vyprovodilo Osasunu výpraskem 6:0. V tabulce si tak nováček polepšil na čtyřicet bodů a už je téměř jisté, že si účast mezi elitou zopakuje i v příští sezóně. Osasuna bude chtít na nepovedené utkání rychle zapomenout.

Obrovský kolotoč roztočili domácí už v prvním poločase, po kterém vedli vysoko 4:0 a prakticky tak velmi rychle rozhodli o svém vítězství. První trefa přišla už po pěti minutách hry. Gólman hostí Fernández vyboxoval balón velmi nešťastně přímo na kopačky Movilly, který nezaváhal a ranou na zadní tyč ho překvapil - 1:0.

V další veliké šanci se Rayo ocitlo po čtvrthodině hry. V ní trefil Costa nejprve břevno a poté z dorážky ještě tyč, balón se poté odrazil zpět do hřiště a z hranice pokutového území pálil Michu, ale tentokrát už zasáhl gólman Fernández. O dvě minuty později však hosté stejně inkasovali. Na centr Tita si naskočil Michu a hlavičkou podruhé překonal hostujícího gólmana.

Rayo Vallecano nepřestávalo ve své aktivitě a stále svého soupeře značně přehrávalo. Ve 28. minutě našel Diego Costa v pokutovém území Osasuny volného Michua, který svým druhým gólem v utkání znovu překonal Fernándeze - 3:0. Hosté měli v prvním poločase ve své obraně den otevřených dveří a další gól přišel ve 36. minutě. Diego Costa se parádně uvolnil přes dva protihráče a nechytatelnou ranou zvýšil už na 4:0 pro Rayo. Za tohoto stavu se také šlo do kabin.

Trenér hostujícího celku byl pochopitelně s vývojem utkání značně nespokojený a v poločase vystřídal hned tři hráče svého celku, což se moc často nevidí. Hosté také mohli vstřelit první branku. V 54. minutě zakončoval po rohovém kopu hlavičkou Timor, ale gólman domácích Joel vyrazil jeho ránu na roh.

Ani střídání však hostům nepomohla a v 57. minutě inkasovali další zásah. Velmi aktivní Diego Costa znovu utekl po pravé straně hřiště a naservíroval před branku střílený centr, který našel přesně nohu nabíhajícího Armenterose a ten neměl problém zasunout balón do branky - 5:0.

To však nebylo vše a domácí ještě do konce zápasu přidali poslední šestý gól. V 79. minutě se k odraženému balónu dostal střídající Tito a z dobré pozice mu střela sedla náramně. Tito tak vstřelil gól na konečných 6:0 a zbývajících deset minut zápasu se pouze dohrávalo. Osasuna už žádný odpor nekladla a domácí další gól také nepřidali. Hosté z Osasuny tak pravděpodobně sehráli své nejhorší utkání v letošní sezóně.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vallecano

Reagovat
smazaný uživatel

cože

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele