17. kolo
18.12.2011 19:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Racing Santander - Real Sociedad 0:0

Bezbrankovou remízou skončilo klání mezi Racingem a Realem Sociedad, oba týmy tak zůstaly na pozicích, které jim náležely i před tímto kolem. Domácí byli mírně lepším týmem, jejich převaha se navíc zvýšila po vyloučení hostujícího obránce Iňiga, ovšem gól dát Racing nedokázal.

Zůstal tak na předposledním místě, právě z něj bude v lednu vstupovat do jarní části sezony. Real Sociedad je na tom o tři body lépe, je patnáctý, ovšem ani on si rozhodně nemůže oddychnout, od sestupové hrany ho dělí jen dva body.

Domácí byli od začátku aktivnější a v šesté minutě přišla i první zajímavá situace před bránou Claudia Brava, ani Arana, ani z dorážky Adrián González ale chilského gólmana překonat nedokázali. Domácí odpověděli ještě větší příležitostí, ideální centr Griezmanna našel přesně úplně volného Agirretxeho, ten však trefil jen tyč.

Následně zkoušel štěstí sám Griezmann, jeho dalekonosná rána ale skončila nad břevnem. Závěr prvního poločasu už zase patřil Racingu, velmi slušné možnosti měli postupně Arana, Stuani, Cisma a González, jenže Bravova branka zůstala nedobyta. V poslední minutě úvodního dějství dostal žlutou kartu Iňigo Martínez. Copak o to, samo o sobě by to nebyla nikterak podstatná informace, jenže mladý stoper San Sebastianu si žlutý kartónek prohlédl krátce po přestávce podruhé, následovala karta i barvy červené a Iňigo musel předčasně pod sprchy.

Racing početní převahy využil ke zvýšení tlaku, již svou několikátou příležitost v zápase ale spálil Arana. Hosté zlobili z rychlých protiútoků a nechybělo moc, aby také strhli vedení (a zřejmě i vítězství) na svou stranu. Střídající Ifran utekl do otevřené obrany Racingu, snažil se střílet podél nohou Toňa, ten ale skvěle zasáhl a ponechal svůj tým ve hře.

Jenže domácí by dnes gól nedali, ani kdyby se hrálo další půlhodinu. Cisma vypálil z dobré pozice snad pět metrů vedle, Stuani hlavičkoval do prvního bránícího protihráče a Kennedy pro změnu přestřelil. A tak Racing remizoval s Realem Sociedad 0:0.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Racing Santander - Real Sociedad 2x

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele