3. kolo
11.09.2011 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Racing Santander - Levante UD 0:0

V nedělním utkání třetího kola La Ligy se zrodila bezbranková remíza mezi týmy Realu Santander a Levante. Oba dva týmy měly příležitosti ujmout se vedení, ale své šance neproměnily, a tak nejzajímavějším momentem utkání bylo vyloučení domácího Papy Kouliho Diopa v 80. minutě po druhé žluté kartě.

Domácí Racing chtěl v druhém utkání La Ligy získat první body do tabulky, a to se mu zpola povedlo. Hráči zajisté pomýšleli na vítězství, ale Levante zdatně vzdorovalo, a tak se oba týmy museli spokojit s remízou. Pro Levante je to druhá remíza, v prvním utkání totiž remizovala 1:1 s Getafe.

Po celý zápas měl ze hry více Racing Santander, ale svoji převahu držení míče nedokázal přetavit ve vyložené gólové šance. V tom se utkání diametrálně lišilo od prvního zápasu Racingu s Valencií, kdy padlo hned sedm gólů, z toho tři do sítě Netopýrů.

Levantský brankář Munua musel poprvé zasahovat až ve 31. minutě, kdy se ke střele propracoval Christian Stuani, který ještě loni oblékal dres právě Levante. Střela však mířila přímo doprostřed brány, a tak se Munua příliš nezpotil. Největší šance hostů přišla hned o minutu později. José Barkero se postavil k přímému kopu a vypálil přímo na bránu, brankář Toño však ránu vyrazil. K dorážce se dostal ještě Sergio Ballesteros, ale přestřelil.

Do další šance se dostal Acosta po krásné přihrávce Munitise, ale jeho střelu z velkého úhlu Munua dokázal vykrýt. I v druhém poločase byl nebezpečnější Racing. Hned zkraje se do největší šance domácích dostal Acosta, který se po povedené akci s Ballesterosem dostal až před brankáře Munuu, ale zblízka přestřelil. Od 80. minuty domácí hráli již pouze o deseti hráčích. Pepe Kouli Diop totiž uviděl druhou žlutou kartu po zbytečném faulu na střídajícího Rubena Suareze.

Levante tak mohlo začít hrát odvážněji a ofenzivněji, ale i přes numerické převyšování soupeře se nedostalo k žádné větší příležitosti. Suarez z nebezpečného přímého kopu napálil pouze zeď a ani střela El Zhara neskončila v síti, neboť s ní Toño neměl příliš problémů.

Autor: Jan Michálek / soccernet.com, goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele