9. kolo
22.10.2011 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Racing Santander - Espanyol Barcelona 0:1

Na posledním místě vystřídal dnes tříbodový Sporting celek Racingu, který na domácí půdě podlehl Espanyolu 0:1. O jedinou branku zápasu se po hodině hry postaral Sergio García a poslal svůj tým už na osmou příčku ligové tabulky.

Hrál se od úvodní minuty poměrně zajímavý fotbal, zajímavých možností rozhodně nebylo pomálu. Nejprve to z hranice šestnáctky zkoušel Romaric, jenže těsně minul, o dvě minuty později mohl na druhé straně udeřit dvojblok Stuani-Arana, v obou případech však skvěle zasáhl brankář Espanyolu Alvarez.

V osmnácté minutě hlavičkoval po rohovém kopu Stuani a míč musel až z brankové čáry dostal pomocí své hlavy Marquez. Espanyol znovu zahrozil po spolupráci Romarica s Garcíou, ta ale gólem neskončila. Poté vyzkoušel pozornost Toňa Marquez, ale ani on neuspěl. Zdaleka největší příležitost prvního poločasu měl na kopačce v závěru domácí Pape Diop, ve vyložené pozici ale trefil jen hlavu Alvareze.

Diop odstartoval i druhý poločas, v padesáté páté minutě trefil záložník Racingu břevno. O čtyři minuty později přišel pro Santander nečekaný direkt, nádherný lob za obranu poslal směrem ke Garcíovi Verdú a španělský útočník nabídnuté vedení svého týmu neodmítl.

Domácí byli viditelně zaskočeni a chvíli jim trvalo, než se z inkasované branky vzpamatovali. V posledních pěti minutách pak přecijen zatlačili soupeře před vlastní šestnáctku, z čehož pramenila hlavně velká šance Adriana Gonzaleze, toho však vychytal dnes bezchybný Alvarez.

Espanyol si tak odváží ze hřiště Sportingu všechny tři body a posunul se už na osmé místo Primera División, Racing je se čtyřmi body o skóre poslední.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Stavím sa, že Espanyol prehrá o gól, 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele