38. kolo
13.05.2012 20:00 CET
2 : 4
(1:0)

Reportáž

Osasuna si s chutí zastřílela v Santanderu. Poháry ji ale minuly

Racing Santander nedokázal ani v posledním kole s Osasunou strhnout nevlídné označení "velkého otloukánka" a s Primera División se tak loučí nejenom vysokou porážkou, ale zejména jen pouhými sedmadvaceti body.

Domácí už neměli v utkání s Pamplonou co ztratit a mohli se naopak vítězně rozloučit jak s fanoušky, tak minimálně na rok i s nejvyšší soutěží. Absence všelijakých zábran se od první chvíle projevovala jen a jen pozitivně: Sampeiro již ve druhé minutě oslovil přesným pasem Stuaniho a ten pohodlně otevřel skóre - 1:0. Odpovědět se chystal Nino, jeho snaha ovšem ztroskotala na Álvarovi a Baldé si pro změnu vylámal zuby na zákroku Maria Fernandeze. Ještě do konce prvního dějství pálili Cedujo, jeho dalekonosná rána se ale neujala, stejně tak jako střelecký pokus Garcíi, jehož pozorná obrana zablokovala.

Po obrátce se však pamplonskému celku investovaná aktivita bohatě vrátila. Hned po chvíli se ujala spolupráce po ose Timor a zakončující Ibrahima Baldé - 1:1. To ale nebylo od svěřenců Josého Luise Mendilibara zdaleka všechno: García po hodině hry napřáhl, jeho projektil sice nejprve našel jen tyč domácí svatyně, od ní se však balón odrazil k Cedujovi, jenž ho už dopravil na místo určení, čímž tak otočil kormidlo na 1:2.

Kmenový hráč madridského Atlética se ovšem nakonec přece jen dočkal zápisu na střelecké listině a nemusel vyčkávat dlouho, přesněji další tři minuty, kdy dodatečně potrestal zákrok Álvara na Ceduja - 1:3. Racing se ještě zmohl na korekci zásluhou Sampeira, jenž těžil z výborné práce Acosty, ovšem konečné slovo si vzal na druhé straně barikády střídající Roversio, který uzavřel utkání na konečných 2:4.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele