21. kolo
29.01.2012 21:30 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Málaga CF - Sevilla FC 2:1

Nejočekávanější duel nedělního programu skončil slušným představením v podání Málagy a Sevilly, domácí v něm zvítězili 2:1. Vše podstatné se přitom událo v první dvacetiminutovce, na gól Weligtona ještě dokázal odpovědět Luna, trefa Sebastiána Fernándeze už však zůstala bez reakce. Málaga se po výhře posunula před svého dnešního soupeře a je sedmá, Sevilla klesla na jedenáctou příčku.

Začalo se dost zostra a už ve třetí minutě mohla Málaga o gól vést, jenže Rondón pohotovým volejem po centrem Monreala napálil míč do břevna. Už o pár sekund později nebezpečně pálil Cazorla, balón před Varasem nepříjemně zaplaval, ovšem španělský brankář dokázal famózně zasáhnout. V sedmé minutě rozehrál volný přímý kop Cazorla, našel ideálně hlavu nabíhajícího Weligtona a Málaga zaslouženě vedla.

Po čtvrthodině hry už ale vylo vyrovnáno, Negredo pustil Cokeho přihrávku na Lunu, který ještě napoprvé Caballera nepřekonal, s dorážkou zblízka už si ale bez potíží poradil. Jenže i stav 1:1 vydržel jen chvilku, konkrétně čtyři minuty. Pak zaváhal Spahič, když se dožadoval odpískání ofsajdu, mezitím vnikl do hostující obrany Rondón, naservíroval míč jako na zlatém podnose Fernándezovi, jenž před prázdnou brankou nezaváhal.

Těsně před poločasem krásně hlavičkoval Isco a Javi Varas se musel hodně natahovat, aby dalším brilantním zákrokem vytěsnil balón na rohový kop. Vyznamenat se musel také Caballero, a to po pokusu Negreda. Isco měl i další dobrou možnost, to si těsně po návratu ze šaten narazil s Toulalanem a pravačkou mířil technicky ke vzdálenější tyči, ovšem těsně minul.

Navas vypálil mimo, Negreda zase v čisté gólové příležitosti na poslední chvíli stačil zablokovat Demíchelis. Hrál se z obou stran dobrý fotbal, ale hlavně hostům chyběl větší počet možností ke skórování. A tak to museli zkoušet i z větší vzdálenosti, jako například patnáct minut před koncem Trochowski, Caballero však ránu mířící do středu branky celou dobu dobře viděl a nakonec zachytil.

Nový muž v kádru Sevilly, Babá, se mohl uvést důležitým vyrovnávacím gólem, to by ale musel svou hlavičku z výhodné pozice usměrnit mezi tři tyče. Další pokus hlavou od stejného hráče skončil nad břevnem, Manu del Morala pro změnu vychytal skvělý Caballero. A když v nastaveném čase své šance spálili Buonanotte a Negredo, skončilo utkání vítězstvím Málagy 2:1.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja si myslim že 1:0

Reagovat
randi

X, 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele