9. kolo
22.10.2011 20:00 CET
0 : 4
(0:4)

Reportáž

Cristiano Ronaldo zničil Málagu hattrickem

Původně jeden ze šlágrů kola se stal jasnou záležitostí pro hostující Real Madrid. Bílý balet přehrál 4:0 domácí Málagu zejména díky hattricku Cristiana Ronalda v první půli. Andalusané chtěli vstřelit aspoň čestný úspěch, v cestě jim však stála branková konstrukce nebo gólman Casillas.

Nejméně na pár hodin se stal Real lídrem La Ligy po triumfu nad Málagou na stadionu La Rosaleda. Hosté prodloužili svou sérii 28 zápasů bez prohry proti andaluskému celku a v souboji současného a posledního trenéra Realu byl úspěšnější José Mourinho než Manuel Pellegrini. Bývalí hráči Realu Baptista a Van Nistelrooy se na hřiště nedostali.

Málaga nastoupila s Iscem na spojce a Rondón se posunul na úkor Van Nistelrooye na hrot. Mourinho nahradil Özila Di Maríou. Hned zkraje utkání se obě mužstva dožadovala penalt po zákrocích na Ronalda a Joaquína, ale marně. Pak Khedira nedosáhl ideálně na centr Kaká a na druhé straně zachránil po chybě Ramose včasným vyběhnutím Casillas před Rondonem.

V 11.minutě už Real otevřel skóre. Di María našel ideálně na hraně ofsajdu krajana Higuaína, ten se vyhnul brankáři Rubénovi a uklidil míč do prázdné branky. Domácí kontrovali ranou Apoňa z přímého kopu, kterou Casillas vyrazil. Domácí brankář pro změnu zneškodnil nadvakrát dalekonosný pokus Khediry.

Ve 22.minutě Bílý balet zvýšil náskok. Prsty, respektive levou nohu, v tom měl opět Di María, který ideálně našel ve vápně Cristiana Ronalda, který prostřelil Rubéna. Casillas pro změnu vytěsnil hlavičku Demichelise po přímém kopu Cazorly na roh. O pět minut poté se Real radoval potřetí. Xabi při protiútoku našel opět Ronalda a ten zpoza šestnáctky překonal bezmocného Rubéna.

Další šanci měl Di María, který bez přípravy střílel zdálky, ale branku Málagy neohrozil. Ve 37.minutě padl čtvrtý gól a rtuťovitý Argentinec na něm měl rovněž podíl. Roh z jeho kopačky usměrnil hlavičkou Ramos na zcela volného Ronalda, který podrážkou v akrobatické pozici skóroval potřetí. Málaga byla zralá na ručník, přesto se nevzdala.

Do konce poločasu ještě pálil do boční sítě po dobré akci Cazorla, na druhé straně těsně minul z přímého kopu opět Ronaldo a v poslední minutě zlikvidoval nájezd Joaquína výborně Casillas.

V druhé půli Real mírně zvolnil a umožnil domácím více nájezdů na svoji branku. Nejprve napálil Joaquín z přímého kopu břevno, z protiútoku namířil nepřesně Higuaín. Další příležitosti měli domácí po střele Cazorly těsně vedle, poté zachránil Casillas po ráně Eliseua a následně šel vedle pokus Demichelise.

Málaga si udržovala i nadále převahu, střelám Eliseua a Toulalana se postavil do cesty Ramos. Pak hru rozkouskovalo střídání, takže další šanci měl až v 77.minutě po hlavičce Rondona střídající Fernández, který opět napálil břevno. Za Real přestřelil rovněž vystřídavší Callejón. Závěrečnou šanci zápasu měl muž zápasu Ronaldo, ale Rubén jeho ránu z přímého kopu s obtížemi zlikvidoval.

Autor: Jaroslav Smrž / marca.es

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tutovka to určitě není, ale dám 1:4.

Reagovat
smazaný uživatel

REAL vyhraje...tip: 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Real tyhle těžší zápasy většinou zvládá dobře.Higuain fazóna jak hrom,Ronaldo už se,myslim,taky taky trefí. tip: 1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobrej odhad!

Reagovat
smazaný uživatel

2:5 (cr7 2, kaká 1, ozil 1 , benzema1)

Reagovat
lampard11

0:4 2 Higuaín,Di María,Benzema

Reagovat
Losinho

1:5

Reagovat
smazaný uživatel

nevite nekdo jestli je mozne to sledovat nekde na netu ?:) prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

veetle.com napr

Reagovat
smazaný uživatel

jo de Jaccomo mužu ti klidně poslat ten link jestli chceš

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos Real! :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tohohle zápasu jsem se docela bál, ale tam kde je CR, ani Malaga nehrabe, že? Jen tak dál a titul bude v Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdopak že to vede ligu?????

HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

aby náhodou nebylo zítra HALA LEVANTE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

juhú výhra a první místo v tabulce HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

sice byla malaga o dvě třídy lepší, ale dejme tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš o dvě třídy to prohrála, prej lepší To sem se docela zasmál, každopádně HALA MADRID

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele