28. kolo
18.03.2012 12:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Levante UD - Villarreal CF 1:0

První nedělní zápas od 12:00 obstaraly celky Levante a Villarrealu. Domácí Levante bylo v zápase favoritem a po vyrovnaném průběhu nakonec tuto roli potvrdilo, když dokázalo gólem v závěru zápasu vyhrát nejtěsnějším možným výsledkem 1:0. V tabulce tak Levante stále válčí o čtvrtou pozici. Villarreal zůstává sedmnáctý a nadále bude bojovat o záchranu.

První poločas patřil k tomu nejnudnějšímu, co si vůbec mohli fanoušci na stadionu Levante představit. Ani jeden tým si nevytvořil žádnou vážnější příležitost a kromě několika ostrých zákroků a žlutých karet na hřišti nebylo nic k vidění. Mírně aktivnější byli domácí fotbalisté, ale oba celky se soustředily výrazně zejména na defenzivní činnost a většina nájezdů skončila před pokutovým územím. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Do druhého dějství chtěly oba celky zvednout svou aktivitu a to se částečně povedlo. Už v 53. minutě se mohlo poprvé měnit skóre a šanci měli domácí. Po rohovém kopu zakončoval Valdo a střelou o zem lízl pravou tyč branky Diega Lopéze v brance Villarrealu.

Villarreal měl mírnou územní převahu, ale šance si vytvářeli domácí. V další se ocitl Koné po výborné kombinaci s Valdem, ale v pádu nedokázal přesně zakončit z velmi dobré pozice. V 71. minutě už se domácí trefili a střelcem byl Xavi Torres, ale tento gól rozhodčí neuznali kvůli ofsajdu. Z opakovaného záběru bylo vidět, že šlo o velmi hraniční situaci.

V 72. minutě přišel na hřiště za hostující Villarreal Carlos Marchena, který vystřídal Castellaniho a tento tah se nakonec stal pro hosty osudným. Marchena stihl do závěru zápasu inkasovat dvě žluté karty a šel tak předčasně do sprch.

Kratičké výhody dokázali totiž domácí využít a ve druhé minutě nastaveného času rozhodl o všech bodech pro svůj celek Xavi Torres. Po přímém volném kopu právě po faulu Marcheny se k dorážce dostal zmiňovaný záložník a ten neměl problém balón zasunout do odkryté branky. Levante tak nakonec zaslouženě zvítězilo na domácí půdě 1:0.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejak

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

podle me Villarreal neprohraje - tip: 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra domácích 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskončilo to sice tak divoce,ale Levante vyhrálo a je tak blíž pohárům!Zasloužené vítězství,celý zápas byli lepší!

Reagovat
hradec

Co to ten Villarreal předvádí takovej kádr a takový výsledky to nejdedohromady

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele