36. kolo
28.04.2012 18:00 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

Levante UD - Granada CF 3:1

Levante dál žije svůj sen, po dalším tříbodovém zisku je jasné, že se i tři kola před koncem bude držet na příčkách zaručujících účast v evropských pohárech, teď se navíc dostalo před Málagu na čtvrté místo. Ještě sedmnáct minut před koncem hráli domácí s Granadou nerozhodně 1:1, pak ovšem dvakrát udeřili a slaví další důležité vítězství.

První poločas nabídl opravdu nezáživnou podívanou, diváci se na stadionu jednoduše museli nudit, jediná situace, která z úvodní pětačtyřicetiminutovky stojí za zmínku, byla totiž ta ze čtyřicáté minuty. To se Arouna Koné z ničeho nic ocitl za obranou Granady a utíkal sám na bránu, jenže Césara nepřekonal. Jinak se na hřišti opravdu nic nedělo...

Ovšem druhý poločas dojem z celého zápasu náležitě spravil. Hrálo se teprve šestnáct vteřin, když Valdo ideálně posadil míč na hlavu nikým nehlídaného Koného, jenž přesným zakončením poslal favorita do vedení. O chvíli později vytvořili právě Valdo s Koném velký tlak na hostující obranu, která nakonec byla donucena k chybě, Gomez ale na poslední chvíli zachránil hosty od druhé inkasované branky.

Granada poprvé vystrčila růžky až v pětapadesáté minutě, to se k zajímavé hlavičce protlačil Romero, jenže prostor mezi třemi tyčemi netrefil. Hosté se s postupem času stále osmělovali a v šedesáté sedmé minutě dokonce vyrovnali. Rozhodčí tady pustili hraniční ofsajdovou situaci, a tak mohli Andalusané stále útočit. Byli u toho dva střídající fotbalisté, Abel poslal kulatinu před branku, kde už stál připravený Ighalo a srovnal krok.

Jenže nerozhodný stav vydržel jen šest minut, poté odcentroval Suárez, Valdo sklepl balón přesně k noze Xaviho Torrese a jeho dělovka už si našla cestu do sítě. A do konce utkání stihli domácí ještě jeden gól, šest minut před koncem našel Botelho úplně volného Valda, jenž zamířil přesně k tyči a upravil tak na konečných 3:1.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (4)

Přidat komentář
ryzskej

3:1!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele